Det gikk fullstendig galt for 47-åringen som hadde drukket vodka på flyet fra Liatuen til Stavanger. Foto: Helle Aasand

Flybmi øker kapasiteten fra Stavanger lufthavn til Newcastle

Øker kapasiteten til Newcastle.

Den økte kapasiteten vil bidra til høyere trafikk til Newcastle gjennom hele julesesongen, spesielt når europeiske reisende samles for å oppleve byens eget julemarked. I tillegg kan det forventes økt turisme fra Newcastle til Stavanger, fordi det blant annet er interesse for en tradisjonell atmosfære som julemarkedet i Egersund, skriver Avinor i en pressemelding.

– Stavanger er et populært valg for reisende fra hele regionen. Videreforbindelser til Brussel gir god tilknytning for forretningsreisende fra Stavanger. Det er fantastiske nyheter både for Newcastle lufthavn og våre passasjerer at Flybmi har økt kapasitet til Stavanger lufthavn. Vi gleder oss til å se flere mennesker få oppleve denne destinasjonen, sier Leon McQuaid, leder av ruteutvikling ved Newcastle lufthavn, i pressemeldingen.

– Flybmi har fokus på å sikre et godt tilbud til Newcastles forretnings- og fritidsreisende, samt å knytte byen direkte til viktige forretnings- og kulturelle destinasjoner i hele Europa, og plasserer også Newcastle på kartet for internasjonale reisende. Rutene i Brussel og Stavanger har vært spesielt gode, og vi er glade for å øke kapasiteten på rutene i framtiden, sier Antony Price, direktør for Markedsføring og kunden i flybmi i pressemeldingen.