Fire strake for Kristoff i Frankfurt

Alexander Kristoff spurtet til seier i Eschborn-Frankfurt tirsdag. Det var hans fjerde seier på rad i rittet. Edvald Boasson Hagen ble nummer åtte.

Av: NTB

– Det var en periode der jeg ikke følte meg så sterk, men det ble bedre etter hvert. Jeg klarte å holde meg i front. Vi tok igjen utbryterne på slutten, og jeg hadde i tillegg litt flaks på oppløpet. Jeg er veldig glad for seieren, sa en smilende Kristoff.

En gruppe på fire utbrytere ble kjørt inn kort tid før mål i det 212 kilometer lange rittet. Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen lå begge i hovedfeltet da det skulle spurtes om seieren, og begge nordmennene lå i god posisjon i finalen. Der viste altså Kristoff seg sterkest.

Stavanger-syklisten hadde vunnet de siste tre utgavene av rittet. Tirsdag ble han historisk med sin fjerde triumf i rittet, noe ingen har klart før ham. En jublende Kristoff knyttet neven på vei over målstreken.

Michael Matthews fra Australia ble annenmann, mens belgieren Oliver Naesen ble treer. De to prøvde å vippe Kristoff av pinnen, men uten å lykkes.

Edvald Boasson Hagen var også langt framme, men klarte ikke finne fram kjempekreftene i spurten. Rudsbygdingen måtte dermed nøye seg med en 8.-plass.

(©NTB)