Pål Gulbrandsen reiser ned til Kongsvinger uten fire av sine faste menn, og det åpner opp for Jacob Opsahl og Even Myreng i bortemøtet med Kongsvinger Knights. Foto: Andrew H. Budd.

Fire mann på skadelisten for Oilers

Oilers-trener Pål Gulbrandsen bekrefter at verken Christian Dahl-Andersen, Dennis Sveum, Ruben Smith eller Petter Røste Fossen er med til kampen mot Kongsvinger.

Følg RA Sporten på Facebook!

Christian Dahl-Andersen sliter fortsatt med betennelsesskaden sin, mens Dennis Sveum måtte melde forfall til landslagskampene mot Storbritannia på grunn av skade. Verken han eller Ruben Smith er klar igjen etter småskadene, mens Petter Røste Fossen er langtidsskadet.

– Henrik Holm starter i mål, også har vi med oss Jacob Opsahl som reservekeeper. Even Myreng er også med som ekstra back, noe han har vært i det siste, sier Gulbrandsen.

Forward Petter Røste Fossen kan være tilbake på is neste uke.

– Petter har sitt eget program for å komme seg tilbake på isen, så det bruker ikke jeg mange krefter på. Både for oss og for han selv hadde det vært bra å få han tilbake i spill, men han må være 100 prosent klar igjen før han kommer tilbake, sier Gulbrandsen.

LES OGSÅ: Higson mener ti lag er bra for utviklingen

Vil finne tilbake til skarpheten fra sesongstarten

Oilers-treneren sier at de som er spilleklare til tirsdagens kamp mot Kongsvinger må krige for seieren.

– Ser du på tabellen isolert sett har vi 40 poeng mer enn dem, men de har hengt godt med i flere kamper og hadde fortjent mer enn det ene poenget de har til nå, sier Gulbrandsen.

Han mener laget må finne tilbake til litt av den skarpheten de hadde tidligere i sesongen.

– Hvis du spiller for mange gode kamper og vinner for mange på rad, blir du ofte litt sløv. Da kommer du unna med ting du ikke gjør i det daglige, så vi må stramme til litt på en del ting og spille litt mer kynisk borte, sier han.

LES OGSÅ: Tro det eller ei; Oilers har faktisk startet bedre før