Sandnes Ulf jaktet sine første poeng for august. Sæternes sitt mannskap gikk på sitt femte strake tap mot serieleder Aalesund.

Av Kristoffer Knutsen

Følg RA Sporten på

Andre omgang:

90. min: Dommeren blåser av, kampen ender 1-2. Sandnes Ulf går på sitt femte strake tap, og står uten poeng så langt i august.

90. min: Hjørnespark på overtid. Vallotto tar det. Sender pasning mot Kai, men får ikke ballen inn i feltet. Kachi og Ramsteijn får hvert sitt gule kort i forkant av hjørnesparket.

90. min: Kachi prøver å holde ballen i spill etter et innlegg. Klarer det ikke, og det blir utspark fra Lie.

90. min: Aalesund har kast høyt oppe i banen, men bare å holde ballen der. Sandnes Ulf vinner ballen og stormer rett i angrep med åtte spillere.

90. min: Sandnes bruker sitt siste bytte. Ut går Adrian Berntsen, inn kommer Kaloyan Kalinov Kostadinov.

90. min: Det legges til fire minutter på Sandnes stadion.

88. min: Agdestein kommer alene med Vassøy Nilsen, men Vassøy Nilsen slenger seg og redder ballen. Fortjent trampeklapp på Sandnes stadion for unggutten!

86. min: Vallotto involveres nærmest på direkten i en kollisjon med Daniel Schmidt. Begge kom seg heldigvis opp igjen, den så ikke god ut!

84. min: Sæternes gjør sitt andre bytte for dagen. David Colina går av, inn kommer Matteo Vallotto.

83. min: Halgunset blir nok en gang involvert i sjansene som skapes. Han header ballen til Kachi, som skyter like utenfor.

81. min: Hjørnesparket fører til dueller i 16-meteren, helt til Christian Landu-Landu sender ballen i feil retning. Aalesund kontrer, men Vassøy Nilsen får kontroll på ballen.

80. min: Innbytter Daniel Edvardsen trer igjennom på høyresiden, og får slått et innlegg. Innlegget blir klarert ut til kast. Sandnes Ulf prøver seg, og får hjørnespark.

78. min: AaFK-trener Lars Bohinen gjør nok et bytte. Han tar ut mannen bak kampens første scoring, Sondre Brunstad Fet, og setter inn David Kristjan Olafsson.

75. min: Sandnes Ulf går rett i angrep, men ballen går utenfor målet.

73. min: Mål 1-2 Aalesund får spille seg gjennom Sandnes Ulf sin venstreside. Kryger bommer på en takling, som fører til at Pape Gueye får valse inn mot målet. Spiller ballen til innbytter Torbjørn Agdestein som sender Aalesund i ledelsen mot et utspilt Sandnes-forsvar.

70. min: Spillerbytte på Sandnes Ulf. Ut går debutant Christer Reppesgård Hansen, inn kommer Daniel Edvardsen.

70. min: Spillerbytte på Aalesund, ut går Jørgen Hatlehol og Holmbert Aron Fridjonsson, inn kommer Ståle Sæthre og Torbjørn Agdestein.

69. min: Halgunset skyter en suser på volley! Dette kunne fort

68. min: Sandnes Ulf mister kontrollen på hjørnesparket, men tar tilbkae kontrollen på midtbanen og setter opp et angrepsspill.

67. min: David Colina slår et innlegg som Kachi er nær med å sette i mål fra bakre stolpe. Ballen går til hjørnespark. Hjørnesparket ender også på bakre stolpe, hvor Akinyemi er nær å sende hjemmelaget i ledelsen. Går til nytt hjørnespark.

65. min: Vassøy Nilsen med nok en involvering. Den 17 år gamle målvakten har ikke spilt seg ut av kampen på noen som helst måte.

64. min: Sandnes Ulf har lagt seg litt bakpå. Prøver å stå opp mot et solid Aalesund.

59. min: Spillet går litt frem og tilbake uten at noen av lagene klarer å ta initiativet. Begge lag ønsker en seier.

53. min: Mååål 1-1 Kryger slår et innlegg som Halgunset header videre. Kachi rekker ballen og utligner på Sandnes stadion!

52. min: Axel Kryger blir sendt i bakken to ganger i 16-meteren, og han skulle ha ønsket seg straffe. Kryger blir liggende, Kachi slår ballen inn på bakerste stolpe hvor kaptein Eriksen blir veldig fyisisk i duell med Aalesunds Andreas Lie. Frispark til Aalesund.

49. min: Sæternes har ikke gjort noen bytter i pausen, men Halgunset er flyttet ut på venstre side i angrepstrioen.

46. min: Kampen er i gang igjen, Aalesund tar avspark.

Første omgang:

45. min: Med to av Aalesunds spillere liggende velger dommer Eivind Bodding å sende lagene til pause på stillingen 0-1.

45. min: Fjerdedommeren legger til to minutter tilleggstid.

44. min: Debutanten Christer Reppesgård Hansen har vist seg som en solid signering så langt. Holder kontroll på de store spissene til Aalesund. Får presset Holmbert Aron Fidjonsson i bakken og får gult kort.

39. min: Sandnes presser høyt, og formasjonen minner om en 4-2-1-3, hvor Adrian Berntsen ligger bak spissrekken hvor Ingvald Halgunset befinner seg i midten.

36. min: Aalesunds Kjernmoen Carlsen har slått to hjørnespark som ikke har ført til noen farlige sjanser. Sandnes Ulfs Simon Colina prøvde å trikse seg ut av 16-meteren. Sandnes får til slutt ballen fremover i banen.

32. min: Aalesund er farlig frempå. Flere sjanser, men til slutt går skuddet utenfor og Vassøy Nilsen får sparke ut fra femmeteren.

31. min: Hjørnesparket førte ikke til noe for Sandnes. Gjestene fikk ballen ut.

30. min: Sandnes Ulf med flere muligheter på kort tid! Laget etablerte seg høyt i banen og prøvde på flere måter å angripe et solid Aalesund-lag. Det siste forsøket ble et skudd fra Axel Kryger som Andreas Lie klarte å slå ut til hjørnespark.

26. min: Da Kryger kom inn på banen igjen var Aalesund på vei til å angripe. Ender med et innlegg som Vassøy Nilsen slenger seg for å plukke.

25. min: Axel Kryger blir liggende og holder seg til hodet. Får medisinsk hjelp og kommer seg av banen selv. Entret banen igjen da spillet ble satt i gang.

24. min: Sandnes Ulf får ryddet unna hjørnesparket.

23. min: Debutanten Christer Reppesgård Hansen blokkerer et skudd fra Aalesund. Ballen triller ut til hjørnespark.

22. min: Frisparket ble tatt av Axel Kryger, som sendte ballen like over mål. Utspark til Aalesund.

21. min: Sandnes-kaptein Kent Håvard Eriksen blir taklet i det han skal avslutte fra rundt 19 meter. Frispark til Sandnes Ulf.

18. min: Aalesund får hjørnespark. Fredrik Kjernmoen Carlsen tar et innoverskrudd hjørnespark, men den går ut til utspark fra Vassøy Nilsen.

14. min: Mål 0-1  Aalesunds Sondre Brunstad Fet blir servert på 18 meter og sender bortelaget i ledelsen på Sandnes stadion.

12. min: Aalesund begynner å ta mer av initiativet i kampen. De klarer ikke helt å etablere et angrepsspill, da forsvaret til Sandnes står høyt.

7. min: Kent Håvard Eriksen skaper en mulighet for hjemmelaget. Han kommer seg fri fra høyre kant og sparker ballen inn i feltet. Aalesund får ballen under.

4. min: Dagens andre hjørnespark ledet til et tredje hjørnespark for Sandnes Ulf. Sandnes Ulf evner ikke å få noen store muligheter ut av det, etter noen friske åpningsminutter på Sandnes stadion.

2. min: Aalesund sørger for at det ikke blir noe ut av hjørnesparket, det går til innkast for de lyseblå. Innkastet leder til et innlegg og nytt hjørnespark.

2. min: Sandnes Ulf stormer rett i angrep, det ender med hjørnespark.

1. min: Halgunset tar avspark for Sandnes Ulf, og kampen er i gang

Før kampen:

Det har vært en hektisk uke for Sandnes Ulf. Torsdag kom nyheten om at trener Bengt Sæternes ikke får fornyet tillit etter fem år i klubben. Fredag kunne RA melde at Sandnes Ulf hadde hentet Christer Reppesgård Hansen fra Sandefjord.

Sandnes Ulf har tapt fire kamper på rad. Siste kamp laget spilte var onsdagens oppgjør mot Ullensaker/Kisa, som endte 2-1. Under forrige hjemmekamp ble Saku-Pekka Sahlgren skadet igjen, kort tid etter han returnerte fra skaden som gjorde at han mistet nesten hele forrige sesong. Med Pål Vestly-Heigre ute er målvaktskrisen komplett. 17-åringen Markus Vassøy Nilsen starter sin andre kamp i OBOS-ligaen i dag.

På motsatt banehalvdel venter Aalesund. Sunnmøringene innehar førsteplass på tabellen, og blir en vanskelig nøtt å knekke for Sæternes sitt mannskap.

Sandnes Ulf starter slik (4-3-3): Markus Vassøy Nilsen-Axel Kryger, Ari Mohr Jonsson, Akinsola Akinyemi, Christer Reppesgård Hansen-Simon Colina, Christian Landu-Landu, Ingvald Halgunset-Adrian Berntsen, Kent Håvard Eriksen, Kachi.