Feirer 25 år i samme båt

Hundvåg Kirke fyller 25, og både prosten og Hans Petter Hansen er invitert.

Jubileumsuken er spekket til randen med arrangementer i Hundvåg kirke fra søndag 3.- til søndag 10. februar. På den femte dagen, torsdag, hviler de, men ellers er det fullt kjør.

- Vi har jobbet for at programmet skal være mest mulig spredt, og at det skal være noe for alle. Det skal ikke bare være en kirketing, men også noe folk flest på Hundvåg kan komme på. Her er både prosten og Hans Petter Hansen invitert, forteller ungdomsdiakon Hildegunn Brune i Hundvåg menighet.

- Et flott program

Menigheten er over 100 år gammel, men selve kirken sto ferdig i februar 1983. Fram til da var det kapell på Hundvåg.

- Forskjellen på kirken og kapellet er at dette er en arbeidskirke. Her er det mange ulike rom, og full aktivitet alle ukedager med både unge og voksne, forteller Brune.

Det store mangfoldet viser igjen i programmet for jubileumsuken.

- Vi synes selv vi stiller med et flott program, og har følelsen av at vi har gjort en god jobb. Her er noe for enhver smak, og spesielt til de tre ulike konsertene håper vi det kommer mye folk, sier daglig leder Solveig Bryngelsson.

- En skrue

Søndag 3. februar synger Hans Petter Hansen med band, tirsdag en etter blir det jazzkonsert, og lørdagen spiller barnestjernen Lisa Børud.

- Og Arne Nordbø kommer for å underholde. Han er jo en skrue for seg selv, sier Bryngelsson.