Vidars Ingvald Halgunset er ønsket på prøvespill hos Sandnes Ulf, der trenerduoen Bengt Sæternes og Tomi Markovski har lyst til å teste ut midtbanespilleren på et høyere nivå. Foto: Andrew Budd.

– Et bra steg for meg om jeg får muligheten

Vidars midtbanemann Ingvald Halgunset gleder seg til å teste seg ut på et høyere nivå neste uke, da han skal prøvespille for Sandnes Ulf.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnesposten skriver at den 20 år gamle midtbanespilleren har vært på blokka til Bengt Sæternes og Sandnes Ulf en god stund og at klubben ville se nærmere på ham både i vinter og i sommer.

– Han har gjort det bra i Vidar. Han er ung, fysisk og har et godt driv. Ja, vi vil gjerne se ham på et litt høyere tempo mot bedre spillere. Han er absolutt en interessant spiller, bekrefter Espedal overfor avisen.

LES OGSÅ: Viking tester ut Sandberg

– Tippeligaen er målet

Halgunset sier at det blir spennende å prøve seg, og setter pris på at han har blitt invitert.

– Det er en grunn til at jeg har blitt invitert, og det er fordi jeg har prestert bra i år. Det er bare å fortsette å jobbe, så kommer forhåpentligvis sjansene til å spille på et høyere nivå. Dette er en av dem og det vil være et bra steg for meg om jeg får muligheten, sier Halgunset om prøvespillet til RA.

20-åringen spilte 25 kamper og scoret sju mål for Vidar i år, og har tatt divisjonene steg for steg de siste årene.

– Selvfølgelig har jeg ambisjoner om å spille på et høyere nivå enn for Vidar i 2.divisjon, og nå har jeg gått en divisjon opp hvert år de siste par årene. Så hvis det fortsetter slik er Tippeligaen innen rekkevidde, og det er absolutt målet innen et par år, sier Halgunset.

LES OGSÅ: Farvel med et smell for Johannessen

Flere prøvespillere inn neste uke

Bengt Sæternes har troen på Halgunset, og gleder seg til at midtbanemannen kommer på besøk.

– Vi kunne hentet inn mange spillere, men vi har valgt bare å hente inn de vi har skikkelig tro på. Ingvald er blant dem, da vi har tilbudt han et prøvespill fordi vi tror at han kan bidra for oss her i Sandnes Ulf. Vi kjenner spillestilen og type spiller, men det er også viktig å kjenne spilleren, sier Sæternes.

Videre bekrefter Espedal at de er i ferd med å tilby kontrakter til de spillerne klubben ønsker å ha med videre, og at flere prøvespillere kommer.

– Vi nærmer oss noe. I løpet av neste uke vil det bli noen avklaringer (rundt spillerne på utgående kontrakt). Vi satser også på å ha noen prøvespillere på plass neste uke, sier Espedal til Sandnesposten.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf snuser på Ajeti