Eriksen fortviler: – Det er to soleklare straffespark

Kent Håvard Eriksen ble dratt, sparket og felt omtrent hver gang han fikk ballen. To ganger skjedde det inne i straffefeltet, og selv om dommer Steinar Hauge ikke blåste, er Eriksen krystallklar på at han skulle hatt to straffer.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det som var en heller traurig og kjedelig affære tok plutselig fyr mot slutten av andre omgang, da Kent Håvard Eriksen ble dyttet ned inne i Jerv-feltet. Dommer valgte å ikke blåse, men kun sekunder etterpå blåste han frispark til Jerv i en identisk situasjon ute på banen. Det irriterer Eriksen etter poengtapet søndag.

– Jeg synes det er soleklare starffer. Jeg er forbi, og de har ikke mulighet for å ta meg igjen. Derfor river de meg rett ned, og det er klokkeklar straffe. I den første situasjonen hekter Jerv-spilleren foten sin i min slik at jeg mister balansen, og i den andre blir jeg revet rett ned, sier Eriksen til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf berget poeng med ti mann

– Vi gjør ikke jobben vår selv

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes var også oppgitt over straffesituasjonene, som kunne gitt de lyseblå deres tredje strake hjemmeseier.

Nå står jeg langt unna, så det er vanskelig for meg å se. Men de som er i nærheten sier det er soleklare straffespark, men de fikk vi ikke. De dro ned Kent hver eneste gang de hadde muligheten i dag, og så fort var bortpå noen av deres spillere ble det gult kort. Det resulterte også i et rødt, sier Sæternes.

Likevel vil verken Eriksen eller Sæternes legge skylden på noen andre enn deres egne prestasjoner etter den andre målløse kampen på rad.

– Det er ingen vits å spekulere i utfallet av kampen hvis dommeren hadde dømt annerledes. Vi gjør ikke jobben vår selv i dag, og må tenke på oss selv. Dommeren hadde en del situasjoner som sikkert var vanskelige for han, men vi må bare gå videre nå og forbedre oss, sier Eriksen.

LES OGSÅ: Origi reddet poeng for Sandnes Ulf

Tannløse offensivt

Det var ikke mye som ble skapt av de lyseblå i dag heller, og Erixon Danso hadde vertenes første mulighet etter timen spilt da han smalt ballen i tverrliggeren. Kent Håvard Eriksen kunnet sørget for at alle poengene ble igjen helt på tampen, men Jerv-keeperen reddet godt nede i hjørnet.

– Det er ikke videre oppløftende å spille to ganger 0-0 med tanke på det offensive spillet. Samtidig er den offensive samhandlingen noe som bare vil bli bedre ut over i sesongen, og jeg er sikker på at målene kommer. Vi har spilt to kamper under pari nå, men får med oss poeng i begge, så vi får ta med oss det, sier han.

Sæternes sier at det nå blir mye angrepstrening frem til cupkampen mot Vidar på onsdag.

– Vi må se på oss selv, og hvordan vi ser ut. Vi hadde en plan om å gå ut i høyt press, men det får vi ikke helt til, og da blir det en slags mellomløsning som ikke fører til noe. Hver gang vi mottar ballen i dag står vi i ro, og det er ingen rytme fremover på banen. Når vi får spilt ballen til spillere på løp og i bakrom er da vi er farlige, men det klarer vi ikke i dag, sier Sæternes.

LES OGSÅ: Skuffet Aasen: – Dritkjipt å bli utvist