Eriksen-dobbel sørget for Ulf-seier

Sandnes Ulf avsluttet sitt Marbella-opphold med å slå HJK Helsinki 2-1 søndag kveld.

Sandnes Ulf reiste ned til Marbella for sitt ukeslange opphold i Spania forrige mandag. Torsdag spilte de den første av to kamper på treningsleiren, og søndag kveld spilte de sin siste kamp før hjemreise i morgen.
Motstander denne gang var Sandnes Ulf-keeperen Saku-Pekka Sahlgrens gamle klubb, HJK Helsinki. Keeperen var selv forhindret fra å møte sin tidligere klubb, da han er hjemme i Norge i påvente av fødselen av sitt første barn.
Den finske sisteskansens gamle lag hadde ballen mye i starten, men det var Sandnes Ulf og Kent Håvard Eriksen som scoret. Først på straffespark etter ni minutter, og deretter på et langskudd etter kvarteret spilt.
Etter den sjokkåpningen hevet Helsinki seg, og fikk en redusering etter halvtimen spilt. Til pause ledet Sandnes Ulf 2-1, og siden det ikke ble noen scoringer de siste 45 minuttene kunne de lyseblå juble for en sterk seier over de finske mesterne.