Vikings talentfulle back, Erik Steen, går på utlån til Vidar den kommende sesongen. Foto: Pål Karstensen

Erik Steens Vidar-utlån i boks

Erik Steen har trent og spilt med Vidar i det siste, og nå er en utlånsavtale med Viking klar.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det bekrefter Vidar-trener Morten Jensen til RA.

– Alle parter er enige om utlånet, så den signeringen er så godt som klar. I utgangspunktet er det snakk om ut sesongen, men hvis Viking vil hente ham tilbake til sommeren, ordner vi det, sier Jensen.

LES OGSÅ: Vetle Tønne klar for Vidar

– En kjempesignering for oss

Vidar-treneren ser på det som et kupp for laget at de får inn en spiller med Steens kvaliteter.

– For oss er det en kjempesignering. Erik virker veldig motivert, og har vært god på trening. Han ble imidlertid skadet da han tråkket over i kamp, så han er nok ute i to uker fremover, forteller Jensen.

Han forteller også at Martin Hummervoll trener med laget, og at de prøver å få til en utlånsavtale når det kommer til Vegard Aasen fra Sandnes Ulf.

– Martin kommer til å spille kveldens kamp for oss mot Sola, så får vi ta en avgjørelse etter det. Vi har en god del offensive spillere allerede, og vi må vurdere ham opp mot det vi allerede har. Troppen vår er ikke helt ferdig, og selv om det nærmer seg håper vi på å få til en eller to utlånsavtaler til, sier han.

Møter Sola torsdag kveld

Torsdag kveld møter laget hans Sola til dyst i sesongoppkjøringen.

– Jeg føler vi ligger i rute så langt i oppkjøringer etter våre fire treningskamper. Det har endt med to seire og to tap, men jeg synes vi har fått jobbet godt med strukturen i laget, og tatt steg på det vi har jobbet med defensivt, forteller Jensen.

LES OGSÅ: Slik skal Vidar løfte seg