Erik Forgaard ny direktør i Ullevaal stadion

Tidligere administrerende direktør for Viking Fotball ASA, Erik Forgaard, er ansatt som administrerende direktør i Ullevaal stadion.

Følg RA Sporten på Facebook!

Han kommer fra stillingen som prosjektstyringsleder for nytt Universitetssykehus i Stavanger, men er også et kjent fotballnavn gjennom sin tid som administrerende direktør for Viking Fotball ASA i perioden 2005–2010, og 15 år som frivillig i Viking FK.

LES OGSÅ: Viste seg fram på trening

– En sentral oppgave for Erik Forgaard blir å utvikle Ullevaal stadion til å bli et attraktivt alternativ også for andre deler av opplevelsesindustrien som et supplement til fotballen. Erik var sentral i oppbyggingen og utviklingen av Viking stadion og har bred ledererfaring fra forretningsdrift fra forskjellige næringer. Han har en ballast som Ullevaal stadion og norsk fotball vil nyte godt av framover. Samtidig vil jeg benytte anledningen til takke avtroppende direktør Jack Hemmestad for formidabel innsats for det Ullevaal stadion vi har i dag, sier styreleder Ole Jacob Wold i Ullevaal stadion i en pressemelding.

LES OGSÅ: Endelig skal han få hovedrollen

Forgaard ser nå fram til å ta fatt på nye og spennende oppgaver på nasjonalarenaen.

– Jeg har et glødende engasjement og interesse for norsk fotball. Kombinert med min bakgrunn og kompetanse både fra toppfotballen og næringslivet, så er dette en svært spennende jobb for meg. Ullevaal stadion er en nasjonalarena med mange spennende muligheter for videreutvikling, ikke minst med tanke på andre arrangementer i perioder hvor det ikke er fotballaktivitet der, sier Erik Forgaard.