«En fæl natt med mye uflaks og noen riktig dårlige valg»

Den amerikanske rapperen G-Eazy fikk betinget dom etter nattklubb-bråket i Stockholm forrige uke. Nå skriver han selv om hendelsen på Instagram.

Av Gitte Johannessen, NTB

«Takknemlig og velsignet over å være fri og trygg. Skamfull og ubeskrivelig angrende over hendelsen, men fremfor alt er jeg takknemlig for at de slapp meg ut, sykeste opplevelsen i mitt liv», skriver G-Eazy til sine seks millioner følgere på Instagram, og fortsetter:

«Det var en fæl natt med mye uflaks og noen riktig dårlige valg».

LES OGSÅ: Arrestert torsdag – fredag skal han etter planen stå på scenen i Kongeparken

Nettstedet Gaffa skrev før helgen at G-Eazy kom i slagsmål på nattklubben Solidaritet, dit han og artistkjæresten Halsey dro etter å ha opptrådt for et fullstappet Annexet i den svenske hovedstaden onsdag i forrige uke. Det skal ha vært en innpåsliten selfielysten fotograf i VIP-rommet på nattklubben som skal ha satt tumultene i gang, skrev Expressen.

Fredag morgen ble verdensstjernen tiltalt for vold mot tjenestemann, voldsom motstand og narkotikabesittelse, nærmere bestemt av kokain. TT melder at G-Eazy innrømmet flere lovbrudd i forbindelse med bråket.

Samme dag fikk han betinget dom og 80.000 kroner i bøter etter en rekordrask rettergang, og kunne fortsette sin Europa-turné.

LES OGSÅ: Fire GHB-overdoser i Kongeparken – men politiet roser årets russekull

Den brakte ham fredag kveld til Norge, der han passende nok opptrådte for russen på Landstreffet i Stavanger – «bare et par timer forsinket», som Dagbladet noterte seg.

Oppdateringen på Instagram fra den angrende synder la han ut fra København , der han opptrådte søndag, med ordene:

– Glad for å være i København i kveld mens jeg gjør det jeg elsker høyest. (@NTB)

LES OGSÅ: Slik får de råd til russebuss