Annonse
Bjarte Lunde Aarsheim, André Danielsen og Ian Burchnall har hvert sitt favorittlag i Premier League og er nesten like mye opptatt av engelsk som av norsk fotball. Foto: Pål Karstensen

Én av disse tror favorittlaget vinner gull

Ikke overraskende er spillere og støtteapparat i Viking også interessert i Premier League, og det er heller ikke så overraskende at de ikke er enig i RA-sportens tabelltips.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Når Premier League starter opp igjen i kveld, kommer spillere og støtteapparat i Viking til å følge ivrig med foran TV-en.

– Selv om du spiller fotball selv, er Premier League akkurat like stort for oss som for dem som ikke spiller fotball. Vi har våre favorittlag, og vi diskuterer og ser mye på Premier League, forteller Michael Haukås til RA.

Han er svoren Arsenal-fan, og både tror og håper Arsenal kommer høyere på tabellen enn det RA har tippet.

– Det er ofte den formsvikten som gjør at Arsenal ikke holder helt inn, da den kreative spillestillen krever uthvilte spillere. Når du får skader og karantener i tillegg har det vært litt tøft de siste årene, men Sead Kolasinac er en spiller jeg virkelig har tro på, sier Haukås.

LES OGSÅ: RA-sportens tabelltips for Premier League

Danielsen tipper United-gull

Kaptein André Danielsen gleder seg som en unge til sesongstart.

– I år har jeg virkelig tro på at Manchester United skal gjøre noe stort. Chelsea hadde griseflaks med skader og at de ikke var med i Europa, og jeg synes både de, Tottenham, Liverpool og Arsenal har en for tynn tropp. Manchester City ser fryktelig sterke ut, men det er så mye talent i vår tropp at vi virkelig bør kunne ha en god sesong, sier Danielsen.

Assistent Bjarte Lunde Aarsheim håper også på litt bedre for sitt Everton, men tror fort at det kan ende med sjuendeplass.

– Det blir spennende å se hvordan de klarer å erstatte Lukaku, men jeg har tro på forsterkningene våre. Etter jeg la opp har interessen virkelig skutt fart igjen, så jeg gleder meg til den nye sesongen, forteller han.

LES OGSÅ: Adegbenro tror han spiller mot Aalesund

Burchnall har fortsatt sesongkort

Selv om han ikke får tid til å se så mange kamper, er fortsatt Ian Burchnall sesongkortholder på King Power Stadion.

– Jeg vokste opp med å gå på Leicester-kamp, og det er laget mitt. Vi har hatt sesongkort der så lenge jeg kan huske, og familien min hjemme i England bruker dem mer enn meg, da jeg kanskje får sett to kamper i løpet av sesongen, sier briten.

Han er ikke voldsomt imponert over RAs tabelltips.

– Jeg tror de kommer topp ti denne sesongen. Siste halvdel i fjor er nok mer representativt for hvor gode de er, og de har fått gode forsterkninger i Vicente Iborra og Kelechi Iheanacho. Nå slipper de belastningen med å spille i Europa og. Det vil hjelpe, sier han.

LES OGSÅ: Vraket utlandet for å hjelpe Burchnall

Annonse