Lura-trener Øystein Elvestad måtte skuffet erkjenne at det ble nok et hjemmetap da laget hans møtte tabellnabo Express lørdag. Foto: Pål Karstensen

Elvestad og Bekke forlater Lura

De to hovedtrenerne har takket nei til en ny avtale med klubben, som setter fyr på ryktene om Elvestad og Bekke sin mulige overtagelse av Solas A-lag.

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter nedrykket fra 3. divisjon forrige helg, har klubben vært i samtaler med hovedtrenerne Michael Bekke og Øystein Elvestad. Lura ønsket å beholde de to hovedtrenerne, men Bekke og Elvestad, som har vært i klubben i henholdsvis fem og seks år, takket ned til en ny avtale. Det står på Lura sin nettside tirsdag kveld.

– Lura ønsker ikke nødvendigvis å rykke opp, og de ambisjonene delte vi ikke. Det har vært en fantastisk tid, og å forlate alle i Lura er vanskelig, sier Elvestad til RA.

Nå skal bestekompisene ta steget opp til Sola.

– Tom Erik (Maldal) var veldig på, og vi følte oss sterkt ønsket. Vi har tro på prosjektet om å skape et topplag på Sola, og hvis vi får inn de rette spillerne og får skapt et læringsmiljø og en lignende kultur som vi fikk til på Lura tror jeg at alt er mulig når det kommer til de sportslige resultatene, sier Elvestad.