Dette skjedde i natt

Sør-Vest politidistrikt melder om bading i vågen, bråk på Bryne, og menn i jernbanesporet i natt.

En mann i 20-årene ble bortvist fra Stavanger sentrum klokken 01.45 i natt. Han hadde badet frivillig i Vågen, men hadde problemer med å komme seg på land igjen. Mannen fikk omsider hjelp av en vekter til dette. 

Klokken 01.00 i natt, ble en mann i 60-årene innbragt til arrest og anmeldt, etter at han lagde bråk på et utested på Bryne i beruset tilstand. I tillegg etterkom han ikke pålegg fra politiet om å forlate stedet.

Sov i jernbanesporet

I går kveld meldte togleder fra om en mann som gikk i togsporet ved Paradis i Stavanger, i sørgående retning. All togtrafikk ble stanset mens politiet søkte etter mannen. Politiet fikk omsider kontroll på en svært beruset person, og togene kunne fortsette driften igjen. Mannen, som er i 50-årene, ble anmeldt for ordensforstyrrelse. 

Senere samme kveld ble det nok en gang meldt fra om en mann i jernbanesporet. Denne gangen var det på Ganddal i Sandnes, og all togtrafikk ble stanset. En hundepatrulje fant en sovende person i jernbanesporet. Mannen, som er i 30-årene, ble innbragt til arresten, og anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand.