Illustrasjonsfoto: Heiko Junge, NTB scanpix

Dette skjedde i natt

Mann med motorsag og bruk av løftekran i beruset tilstand er bare noe av det som skjedde natt til søndag.

Mye har skjedd i løpet av natten og politiet har hatt nok å gjøre. Det er operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt som har meldt om hendelsene beskrevet under.

Motorsagangrep

00.00 Stavanger: Litt før midnatt mottok politiet melding om at en mann (23) angrep en annen og truet ham med en motorsag. Mannen som ble angrepet klarte å overmanne gjerningsmannen og hadde sammen med en annen person kontroll på ham da politiet ankom. Les mer om hendelsen her: Mann truet med motorsag i Stavanger

Blandet seg 

02.00 Stavanger: En mann (19) ble bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha blandet seg inn i politiets arbeid.

Hadde knokejern og narkotika 

02.00 Stavanger:19-åring pågrepet og satt i arrest. Mannen var involvert i et slagsmål i sentrum. Var også i besittelse av et knokejern og mindre mengder narkotika.

Falsk id

02.10 Stavanger: Mann (18) ble bortvist fra sentrum. Han hadde forsøkt å komme seg inn på utested ved å benytte seg av falsk id.

Bråkmaker

02.25 Stavanger: En 42-åring ble bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk på et utested.

Kjørte med promille 

02.45 Ålgård:  En mann i 40-årene blir siktet for promillekjøring. Han støtte tilfeldigvis på en politipatrulje mens han kjørte.  Førerkortet hans ble beslaglagt.

I arresten

02.45 Stavanger: En beruset ung kvinne på 18 år tas vare på i arresten for natten. Hun var ute av stand til å ta vare på seg selv.

Mer bråk

02.50 Stavanger: Nok en mann (26) blir bortvist fra sentrum. Han oppførte seg aggressivt på et utested.

Greide ikke oppføre seg

03.40 Sandnes: En kvinne (28) og en mann (30) ble anmeldt for vold mot dørvakt og bortvist fra stedet, de to greide ikke å oppføre seg. 

Slo person

03.50 Stavanger: Mann (25) blir bortvist fra sentrum. Skal blant annet ha slått en person i ansiktet. Personen vurderer å anmelde dette i etterkant. Etter kort tid ble mistenkte påtruffet av en patrulje til tross for tydelig beskjed om å forlate sentrum. Mannen havnet i arresten og vil bli anmeldt for å ikke ha etterkommet pålegget fra politiet om å forlate sentrum.

Prøvde å stjele bil 

04.35 Sandnes: Kvinne (23) blir pågrepet og satt i arrest etter å ha forsøkt å stjele en bil.

Promillekjøring med kran

05.20 Stavanger: 20-åring blir siktet for å ha ført en løftekran i beruset tilstand. Løftekranen var plassert i sentrum.  Det er lite trolig at den siktede mannen hadde lovlig adgang til kranen.

Datt ned trapp

Heller ikke i Haugesund gikk det rolig for seg i natt, litt urinering og slagsmål var noe av det politiet meldte om i natt. 

02.00 Haugesund: En mann fikk et kutt i hodet etter å ha blitt dyttet ned en trapp i sentrum i forbindelse med et slagsmål. Mannen hadde ikke behov for legetilsyn, men saken anmeldes.

Fikk ikke med seg budskapet

02.25 Haugesund: To menn i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha egget opp til slåssing. Den ene skjønte ikke politiets budskap og havnet i arresten.

Tatt på fersken

02.30 Haugesund: Innbruddsalarm ble utløst i bolighus kl. 0100. En mann (26) ble pågrepet på stedet. Mannen hadde knust et vindu og tatt seg inn. Han ble satt i arresten.