Kaptein Andre Danielsen har signert for sesongene 2017 og 2018 med Viking. Foto: Carina Johansen, NTB scanpix

Danielsen signerte ny Viking-avtale

André Danielsen får gode muligheter til å krype helt opp i toppen på Vikings adelskalender. Kapteinen signerte i dag en ny toårig avtale med klubben.

Følg RA Sporten på Facebook!

Jeg er fornøyd. Og jeg er stolt, også over å være med i Viking så lenge. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Danielsen til klubbens nettsted.

Han har fortsatt driven som kreves for å holde seg på nivået. Til tross for at han har passert 30 år.

Jeg trives veldig godt i klubben. Det er enormt kjekt å komme på trening hver dag, jeg er svært fornøyd med trenerteamet og fasilitetene. Vi har det som trengs for å være en toppklubb.

Les også: Danielsen sikter seg inn på Kvia

Daglig leder Eirik W. Henningsen er også godt fornøyd med at den rutinerte hærføreren fortsetter.

Andy er en ekte Viking. Vi er utrolig glad over at han fortsetter. Han er en lokal spiller, en klubbspiller, han er kapteinen vår. Og han er en viktig lederskikkelse når vi skal bygge et sterkt Viking-lag, han.

Danielsen har nå 434 kamper for klubben. I forrige serierunde passerte han Thomas Pereira på adelskalenderen og er nå nummer seks. På toppen blinker Svein Kvia med 551 kamper. Danielsen klarer neppe å ta igjen ham i løpet av 2017 og 2018, men Danielsen er fortsatt så ung at han fort kan signere enda en kontrakt med klubben før han gir seg. Da står Kvia for fall.

.