Coop-rytter Gustav Höök tok UCI-seier

Den svenske Team Coop-rytteren Gustav Höök vant Hansa Bygg Kalmar GP etter en langspurt i helgen, og sikret med det sin andre UCI-seier for sesongen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Den svenske Team Coop-rytteren Gustav Höök har i helgen representert det svenske landslaget under Hansa Bygg Kalmar Grand Prix, der han spurtet han inn til en overbevisende seier.

– Gustav har hatt en god periode med mange gode resultater den siste tiden. Lørdagens seier var hans andre UCI seieren for året, skriver Team Coop på sine nettsider.

Den første UCI-seieren kom tidlig i juni, da han spurtslo bruddkameratene sine i Memorial Pilippe Van Coningsloo og krysset mållinjen som seiererherren. Vårsesongen toppet seg med bronsemedalje fra det svenske mesterskapet i slutten av juni.

LES OGSÅ: Dobbeltseier til Team Coop i Norgescupen

Hagen imponerer i Portugal

Samtidig har Krister Hagen og flere av lagkameratene startet på de 12 etappene i Portugal rundt. Etter å ha hatt ryttere blant de ti beste på de første fire etappene, ble det litt tøffere på den første harde fjelletappen søndag.

Krister Hagen var imidlertid godt med i feltet, men i den utmattende heten ble det litt for tøft for Coop-rytteren å henge med mot slutten. Raul Alcarcon vant etappen, mens Hagen kom på femtendeplass nesten fire minutter bak.

Sammenlagt ligger Hagen på 14. plass, fem minutter bak ledende Alarcon etter fem av elleve konkurransedager.

Håkon Aalrust, Øivind Lukkedahl, Trond Trondsen og Anton Tunset deltar også for Team Coop i Portugal.

LES OGSÅ: Team Coop-rytter tatt ut til ungdommens Tour de France