Bryhnisveen etter scoringen: – Det var ikke etter læreboken

Oilers-backen utlignet for Oilers. Treneren er fornøyd med lagets karakter.

Narvik har vært denne sesongens store overraskelse i norsk ishockey. Etter kveldens kamp er de også det laget som har tatt flest poeng mot serieleder Oilers. Laget ligger på sluttspillplass to poeng over Manglerud Star.

Like før det var spilt tre minutter tok Narvik ledelsen. Det var den tidligere Oilers-spilleren Svein Petter Falk-Larssen som scoret. Det gikk ikke mange minutter før Nicolai Bryhnisveen utlignet for Oilers etter en nydelig pasning fra backkollega Nolan Zajac. Etter to minutter av tredje periode scoret Narvik igjen. Denne gangen var det Connor Hurley som fikk pucken forbi Holm. Med litt over fem minutter igjen utlignet Brady Brassart, etter å jobbet inn et skudd fra Klavestad.

Kampen gikk til overtid, på stillingen 2-2. Etter 1.17 av overtidsperioden var det Brassart som avgjorde. Oilers vant, uten å faktisk ha ledet kampen på noe tidspunkt.

– Det var mye likt sist. Vi spilte hardt, men jeg liker at vi kom tilbake i kampen. Laget viste mye karakter med å henge med i kampen. Vi holdt trykket oppe. Jeg liker at vi kriget. Vi må også gi skryt til motstanderne. Det var en spennende kamp, sier Bjorkstrand til RA.

Pent mål

Utligningen til Bryhnisveen var av beste sort. Han er rask med å skryte av sin backkollega.

– Det var en herlig pasning fra Nolan. Det er et godt angrep fra A til Å. Nolan er sinnsykt god, det har vi merket i hele år, sier Bryhnisveen til RA.

Han innrømmer samtidig at det ikke er hverdagskost med to backer som kommer i en to mot én-situasjon.

– Det var ikke etter læreboken. Det åpnet seg opp, så da gjorde vi det, sier Bryhnisveen.

Ny kamp søndag

Oilers må snu seg raskt. I kveld spilte de foran 300 sponsorer i Narvik. Allerede søndag venter Lillehammer i Kristins Hall. Det er mye reising for spillerne.

– Vi reiser i morgen, bruker dagen til å reise og slappe av. Det er sånn det er med hockey. Så må vi gjøre oss klar til kamp på søndag, sier Bjorkstrand.

Bryhnisveen tror på en vanskelig kamp mot Lillehammer.

– Det blir hardt, det er ikke noe å lure på. Vi reiser herfra med selvtillit, men vet at det blir tøft. Vi må være forberedt, slår Bryhnisveen fast.

Ishockey, GET-ligaen.
Narvik – Stavanger 2-3 e.f. (1-1, 0-0, 1-1, 0-1)

Nordkraft Arena, 1130 tilskuere.

Mål: 1. periode: 1-0 (2.56) Svein Petter Falk-Larssen (Marcus Nordlund, Wade Murphy), 1-1 (8.59) Nicolai Bryhnisveen (Nolan Zajac, Greg Mauldin).

2. periode: Ingen.

3. periode: 2-1 (42.06) Connor Hurley (Murphy, Nordlund), 2-2 (54.41) Brady Maurice Brassart (Andreas Klavestad).

Forlengning: 2-3 (61.17) Brassart (Ludvig Hoff).

Utvisninger: Narvik 6 x 2 min., Stavanger 8 x 2 min.