Brodds sjette strake uten seier

Etter å ha startet med fem seiere på de første syv kampene, har nå Brodd gått av banen uten seier siden midten av mai.

Mandag ble det nytt tap, denne gang borte mot Brynes nest beste som før kampen kun hadde to seiere på de første 11 kampene og lå godt plassert under streken før lagenes møte på Jæren i går.

Hjemmelaget kom best i gang med to kjappe mål på tre minutter i den første omgangen, da Ola Mæland ga vertene ledelsen etter 17 minutter før Torben Dvergsdal økte til 2-0 bare tre minutter senere.

Rasmus Martinsen reduserte til 2-1 seks minutter etter det, med sitt femte mål på de første 12 kampene i Brodd-drakten. Likevel gikk gjestene i garderoben i underlege igjen, som de har gjort i tre av de siste fem kampene.

Ting ble ikke bedre av at Bryne 2 gjenopprettet sin tomålsledelse ti minutter ut i den andre omgangen ved Sondre Hovland, men med knappe 20 minutter igjen å spille ga stopper Simen Thøgersen de grønnkledde nytt håp med sin 3-2-redusering.

Brodd klarte imidlertid ikke å finne en utligning, og måtte nok en gang gå av banen med tap. Det betyr at Brodd blir værende på sjetteplass med 16 poeng på de første 12 kampene.