Brodd tapte årets første kamp

Brodd scoret fem mål både i serieåpningen og forrige kamp hjemme mot Vardeneset, men borte mot Flint var det hjemmelaget som scoret flest mål og dermed påførte Brodd sesongens første tap.

Vertene tok ledelsen etter bare seks minutter ved Adrian Krysian, før Brodds storscorer Sindre Haarberg nok en gang var frempå og utlignet. Trønderens mål kom etter 16 minutter, og bidro til å opprettholde det gode scoringssnittet.

Like før pause fikk hjemmelaget straffe, og Krysian ble tomålsscorer rett før omgangen ebbet ut. Den kalddusjen klarte aldri Aleksander Midtsians menn å riste av seg, og uten mål etter hvilen ble det årets første tap for Brodd.

De grønnkledde fra Midjord står dermed med seks poeng på de tre første kampene, og ligger med de på tredjeplass på tabellen bak Viking 2 og Fløy som leder tabellen.

---

• Norsk Tipping-ligaen avd. 3 – runde 3
  • Flint – Brodd 2-1 (2-1)
  • Flint ESSO Arena D, Tønsberg
  • Mål: 1-0 Adrian Krysian (6.), 1-1 Sindre Haarberg (16.), 2-1 Adrian Krysian (44.)
  • Brodd (4-5-1): Adrian Dawid Szady – Adam Mikolaj Golunski, (Eriel Pires Antonio fra 62.) Marco Scheffler, Adonis Brahimi, Jose Alejandro Valecillos Marcano – Christian Finnesand Vaaland (Preben Erland fra 54.), Rasmus Levin Martinsen, Truls Sælevik Vagle (Marcus Laursen fra 85.), Fabian Alonso Calderon (Casper Aalen Norseng fra 75.), Petter Olsen Haukali – Sindre Haarberg.
  • Gule kort: Mohamad Hasan Rahmani, Michael André Skontorp, Sabawon Wahid Shamohammad, Adrian Krysian, Flint. Marco Scheffler, Adrian Dawid Szady, Brodd.
  • Dommer: Christoffer Dalby Bergstuen (Reinsvoll IF)