Brodd i nedrykksfare etter å ha tapt mot Staal

Etter å ha tapt 3-0 hjemme på Midjord for Staal fredag er Brodd fortsatt i nedrykkstriden.

Avslutningen i 3. divisjon avdeling 3 kan bli av det svært så dramatiske slaget for Kristian Sørlis mannskap etter tapet i den tredje siste serierunden.

Etter at den tidligere Staal-spilleren Marco Sheffler ble utvist etter ti minutter ble det oppoverbakke for Brodd. Laget holdt ut i 58 minutter før målmaskinen Even Østensen scoret. Samme mann ble den store Staal-helten da han også scoret etter 70 og 72 minutter i kampen.

Brodd så lenge ut for å havne i tetstriden denne sesongen, men har fått en skikkelig formsvikt i siste del.

Laget har nå 32 poeng og ligger fire poeng foran Ulf 2 og Lura. Mellom seg og nedrykkstreken har de Halsen.

Problemet er bare at de sannsynligvis behøver flere poeng for å være trygge og møter Start 2 og Lura i sine to siste kamper.

Sandnes Ulf 2 vil nok toppe laget for å trygge plassen. Det samme med Start 2. Dessuten har Ulf én kamp mindre spilt enn Brodd og kan komme helt opp i ryggen med seier i sin hengekamp.

Et lite pluss for Brodd var at Lura tapte fredag kveld. De røk 2-1 hjemme for Viking 2. Vetle Høivik scoret for Lura, mens Thomas Klemetsen Jakobsen og Espen Sæthre Jakobsen scoret for Viking-rekruttene.

Med 37 poeng er Thomas Pereiras menn høyst sannsynlig trygge på spill i divisjonen neste år.

Viking 2 stilte for øvrig et langt svakere lag enn de gjorde mot Brodd på mandag.