Brodd og Kristian Sørli fortsetter med å styrke laget foran møtet med den nye regionsligaen. Foto: Pål Karstensen

Brodd hentet Vidar-spiller

Forsvareren Eden Zormah (20) går fra Vidar til Brodd i divisjonen under kommende sesong. Samtidig er det klart at målmaskinen Vetle Myhre returnerer til Riska.

Følg RA Sporten på Facebook!

Brodd er i gang med å styrke laget foran det som vil bli et tøft møte med en spisset regionsliga neste sesong. Nå er det klart at Vidars Eden Zormah setter kursen for Midjord.

Han skal også ha vært på ønskelisten til både Sola og Vard. Spilleren har slitt med å spille seg til en fast plass hos Vidar i 2. divisjon. Denne sesongen har han også vært på lån i Ålgård.

Zormah spiller helst stopper, men kan også spille back og defensiv midtbane.

LES OGSÅ: Skal bevise at jeg fortjener tilliten

Brodd, som trenes av den tidligere Viking-spilleren Kristian Sørli, har sikret seg fire forsterkninger så langt.

Fornøyd trener

– At vi får Eden til Midjord, gleder meg stort. Han har et svært høyt potensial. Jeg gleder meg til å jobbe med ham og se ham i laget vårt, sier trener Kristian Sørli til klubbens Facebook-side.

Klubbleder Øyvind Jacobsen er også godt fornøyd med forsterkningene så langt.

 Eden Zormah, Krister Landa, Finn C. Aasheim og Fredrik Førre. Fire gode forsterkninger for Brodd. Det forsvinner nok noen også, men dette gir treningskultur, skrev Jacobsen torsdag på mikrobloggen Twitter.

Riska hentet målmaskin hjem

Det er ikke bare på Midjord det skjer ting om dagen. Riska styrket seg også kraftig denne uken da Geir André Aasen og Vetle Myhre returnerte til klubben.

Vetle Myhre, som har erfaring fra Sandnes Ulf, var forrige sesong i Sola. Det ble med den ene. Nå returnerer han til Riska hvor han banket inn mål for to sesonger siden.

LES OGSÅ: Meling ønsket av alle – tar avgjørelse etter kvalifiseringen