Brodd første lag som satte Madla på plass

Både Madla og Brodd har startet sesongen bra, og det var derfor duket for et skikkelig toppoppgjør på Madla Handelslag stadion fredag kveld.

Tabellnaboene Madla og Brodd lå før kampen på henholdsvis tredje og andreplass på tabellen etter at begge har åpnet sesongen bra. Madla var før kampen ubeseiret med to seire og to uavgjort, mens Brodd sto med tre seiere og ett tap.

Hjemme på nyåpnede Madla Handelslag stadion har det blitt to strake seiere med 5-1 i målforskjell for de blå, men Brodd som har scoret flest mål i divisjonen så langt kom best i gang i lokaloppgjøret.

Nok en gang var det Sindre Haarberg som var sist på ballen på ett av Brodds mål, og med det har trønderen seks mål på seks kamper denne sesongen. Han har også nå scoret seks av lagets 16 mål i ligaen så langt.

Avgjorde med sitt første Brodd-mål

Haarbergs mål kom allerede etter 13 minutters spill, og ble omgangens eneste scoring. Etter hvilen ble det også scoret ett mål på Madlas nye hjemmebane, men heller ikke det ble scoret av hjemmelaget. I stedet var det Rasmus Martinsen som kunne feire sitt første mål i Brodd-drakten da han la på til 2-0 etter 55 minutter.

Flere mål ble det ikke i solskinnet og den sterke vinden, og dermed var det Brodd som endte Madlas ubeseirede rekke. Med seieren tar Brodd tilbake tabelltoppen og blir der over helgen, siden Fløy ikke spiller før på mandag.

Madla beholder sin tredjeplass på flere scorede mål enn Viking 2, som møter Vindbjart borte lørdag.