Bo Andersen.

Bo Andersen blir Vaulen-trener

Den avtroppende SIF-treneren har blitt enig med Vaulen om en treårskontrakt.

Tirsdag skrev RA at avtroppende SIF-trener Bo Andersen hadde blitt tilbudt jobben som trener for 3. divisjonslaget Vaulen. I ettermiddag annonserte de oransje på sine hjemmesider at dansken har takket ja til tilbudet.

- Jeg kan bekrefte at jeg er ny trener i Vaulen, med en kontrakt på tre år, sier Andersen til RA.

Vaulen ønsket i utgangspunktet å gi Andersen en kontrakt på tre ganger ett år, men dansken sier til RA at kontrakten blir på tre hele år.

Gleder seg

Den tidligere Ulf- og Viking-keeperen ser stort fram til å begynne i jobben før 2014-sesongen. Jobben blir direkte knyttet til trenergjerningen for Vaulens A-lag.

- Jeg kommer ikke til å ha en heltidsstilling, sier Andersen.

Nå ser han stort fram til å ta fatt på oppgaven før 2014-sesongen.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne. Vaulen er en bra klubb med gode spillere, og målet er at vi skal spille fin, offensiv fotball neste år, fastslår Andersen.

Andersen opplyser at han regner med å begynne i jobben 3. eller 4. januar 2014.

Ordknapp om Olsen-link

Tirsdag fikk RA vite av kilder i Vaulen at Kåre Olsen kunne være aktuell i en sponsorrolle hvis Andersen ble Vaulen-trener. Leder av sportslig utvalg og styremedlem i Vaulen, Frode Lima, sa imidlertid til RA at han aldri hadde snakket med Olsen, og at han ikke kjente til påstanden. Andersen sier følgende på spørsmål om Olsen:

- Jeg tror ikke man skal forvente at en mann som Kåre Olsen skal komme inn og støtte Vaulen, med tanke på linken han har til SIF fra tidligere. Men man vet aldri, det er jo lov å snakke med folk. Men min jobb i Vaulen blir som trener, ikke som sponsoransvarlig. Nå konsentrerer jeg meg om det, og ser veldig fram til å komme i gang, fastslår Andersen.