Annonse
Med nærmere 300 kamper i eliteserien, 1.divisjon og for Kalmar i Sverige er Bjørnar Holmvik en solid forsterkning for Vidar. Her fra tiden i Sandnes Ulf. Foto: Jørn H. Skjærpe.

Bjørnar Holmvik nærmer seg Vidar

Etter å ha trent med klubben i to måneder, forventes Bjørnar Holmvik å signere for Vidar neste uke.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Det bekrefter trener Morten Jensen.

– Bjørnar har trent med oss i to gode måneder nå, og har spilt en del treningskamper. Han er en veldig erfaren og trivelig type, som vi håper å se i rødt denne sesongen, sier Jensen til RA.

LES OGSÅ: Erik Steens Vidar-utlån i boks

Allerede knyttet til klubben

Lassaklubben er i dialog med Holmvik, som allerede er knyttet til klubben som trener for sønnens gutter sju-lag.

– Vi er i en dialog, og håper at alt er på plass i løpet av denne eller neste uke. Han er allerede knyttet til Stavanger gjennom familien og bor ikke langt unna, og ønsker å spille på høyest mulig nivå. Da er Vidar et godt alternativ for han, sier Jensen.

Den rutinerte Tippeligaspilleren med kamper for Stabæk, Brann, Sandnes Ulf, Fredrikstad og Bryne blir en god forsterkning for ulvene på Lassa.

– Bjørnars cv står for seg selv, og han kommer til å bli en god forsterkning for oss. Vi har ett av de yngre lagene i divisjonen, og Bjørnar bringer mye god rutine, sier han.

Tidligere i uken ble det også klart at Vidar hadde signert tidligere Viking-spiller Martin Hummervoll, samt 23-årige Samuel Narh og 20-årige Amir Habibi.

LES OGSÅ: Vil børste støv av gammel suksessoppskrift

Annonse