Annonse
Fire personer ble bragt til SUS etter en voldsepisode i Dalveien på Randaberg onsdag kveld. Foto: Per Thime

Bevæpnet politi etter hendelse på Randaberg

Flere personer er skadd etter en voldshendelse på Randaberg i Rogaland, der kniv- og slagvåpen skal ha blitt brukt. Politiet er på stedet med våpen.

Annonse
Rogalandsavis

– Det er fortsatt uavklart hvor mange som er involvert, og det er sendt flere ambulanser til stedet. En patrulje er på plass, og flere er på vei. Det var flere vitner som meldte fra på nødnummeret, og politiet er bevæpnet, sier operasjonsleder Victor Jensen til Aftenbladet.

Hendelsen skjedde i en kommunal bolig Dalveien på Randaberg. Etter det Rogalands Avis kjenner til skal det være fire leiligheter i boligen.

 – Politiet har kontroll på to personer. En eller flere har stukket fra stedet, melder politiet i Sørvest på Twitter klokken 22.40.

Politiet har tatt hånd om tilsammen fem personer; fire av dem er bragt Stavanger universitetssjukehus/legevakten med antatt moderate skader. Et slagvåpen og et multiverktøy er beslaglagt. Ingen grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner i drift. Etterforskning pågår.

I en oppdatering klokken 01.45 opplyser politiet at én av de involverte er innlagt på SUS med hodeskader. Vedkommende er ved bevissthet. (©NTB)

 

Annonse