Stavanger politistasjon.

Beruset mann stjal taxi utenfor politistasjonen

Da taxisjåføren stoppet utenfor politistasjonen så den berusede passasjeren sitt snitt og stakk av med taxien. Det gikk ikke særlig bra.

Det var klokken 00.27 natt til 2. juledag at politiet fikk melding om en taxi som var blitt stjålet utenfor politistasjonen på Lagårdsveien i Stavanger.

Det viste seg at en passasjer hadde skiftet sete og satt seg bak rattet og i beruset tilstand kjørt inn i parkert bil på parkeringsplass.

- Mann (36) fremstilt ble for blodprøve og deretter satt i arrest. Han er anmeldt for forholdene, melder operasjonsleder i Rogalad politidistrikt.

Utover dette har det vært en relativt rolig julenatt i politidistriktet.

Politiets hendelser:

04.30, Egersund: Melding om bil som hadde kjørt ut av veien i krysset Hovlandsveien/Uførfjellveien i Egersund. Ingen personskade, men bilfører mann (21) fremstod som påvirket av narkotika. Kjørt til legevakt for prøvetaking. Sak opprettet.

01.43, Egersund: Politi og ambulanse rykket ut til Corner pub i Egersund etter melding om nedslått person. Beruset mann (25) mistenkt for å ha slått til beruset mann (24). Vitner til hendelsen avhørt, fornærmet til legevakt for behandling, mistenkte kjørt hjem. Sak opprettet.

01.25, Bryne: To berusede menn, begge 22 år, bortvist fra Bryne sentrum etter å a laget bråk utenfor utested.

00:53, Egersund: Mann (20) pågrepet etter å ha slått en flaske i hodet på mann (27) inne på Corner pub i Egersund. Fornærmede til legevakt for behandling av kutt, mistenkte til sentralarrest i påvente av avrusing og avhør. Sak opprettet.

23.59, Stavanger: Piren pub meldte om kranglete kvinnelig gjest de ikke ble kvitt. Patrulje til stedet og kvinnen (24) kranglet seg til overnatting i arrest.

22.00, Osli, Sandnes: Politiet gjennomførte promillekontroll fra klokken 21-22. 125 biler kontrollert. Ingen utslag.