Beklaget til fansen etter comebacket

Sola–Storhamar 25–31. Alt lå til rette for fest i Sola-comebacket til Camilla Herrem. Dessverre ble ikke hjemmelaget med på den.

Bilde 1 av 2

Åsenhallen var fullsatt med 1126 tilskuere, men flere av Sola-spillerne virket nervøse og preget av stinn brakke og TV-kamp i seriepremieren.

Da gikk det som det måtte. Medaljekandidat Storhamar kjørte kort og godt over et Sola som misbrukte alt for mange sjanser og som ikke klarte å produsere mange redninger heller. Første omgang var kort og godt grufull sportslig sett og da var løpet kjørt.

- Det var fantastisk godt å spille kamp her igjen, men vi skylder alle som møtte opp mer enn dette, sa Camilla Herrem etter kampen.

Preget av omstendighetene

Landslagsstjernen var ekstremt imponert av at så mange møtte opp. Spesielt på en onsdag klokken halv ni. Derfor ga hun i det minste tilskuerne valuta etter kampen. Herrem sto igjen i en evighet etter kampen og skrev autografer og tok selfies.

Var det for mange av spillerne deres som var preget av omgivelsene og omstendighetene?

Det var nok noen som var mer nervøse enn vi trodde, erkjenner vingen.

Selv ble hun tatt helt ut av kampen i store perioder. Oppladningen hennes hadde heller ikke vært det beste.

Jeg har slitt med feber og oppkast, men det går bedre nå, sier hun.

Samtidig er Herrem raskt ute med å gi ros til motstander Storhamar. Det klare tapet handlet ikke bare om at hjemmelaget var svake.

Storhamar er en medaljekandidat og et veldig godt lag. De er veldig samspilte og var mye bedre enn oss i forsvar. Vi manglet flyten i dag, sier Herrem.