Begrenset åpning av to svømmehaller i morgen

Stavanger svømmehall og Gamlingen vil fra fredag 26. juni åpne for et begrenset antall besøkende.

Reservasjonssystemet og smittevernsrutinene for Stavanger svømmehall og Gamlingen er klare og svømmeanleggene åpner fredag 26. juni.

Det melder Stavanger kommune. 

Ifølge kommunen er det satt et tak på 26 besøkende i hvert anlegg, og for å ha kontroll på antall besøkende må man reservere plass via nettet.

Reservasjonssystemet er lansert, og det er nå mulig å booke svømmetid en uke frem i tid. 

Du må ha reservert bade- og svømmetid før du møter opp ved ett av anleggene. Det er viktig at ingen møter opp utenfor Stavanger svømmehall og Gamlingen uten å først ha reservert tid, og fått bekreftet reservasjonen på e-post, understreker kommunen.   

De andre svømmehallene i kommunen som vanlig er stengt for sommeren, og vil tidligst åpne i september. 

LES OGSÅ: Telefontrøbbel hos legevakten

Praktisk informasjon:

  • Bade og svømmetidene er delt inn i bolker på 1,5 time, og er satt opp for å unngå kø, redusere smittepunkter og ha kontroll på antall besøkende.

  • Det er viktig at de besøkende holder en meter avstand i inngangspartiet, i garderoben og i bassengområdet.  

  • Anleggene er delt inn i to soner, barne- og plaskebasseng  og hovedbasseng. Når du reserverer velger du hvilket basseng du vil kjøpe billett til. Det er viktig at du bader eller svømmer i det bassenget du har booket tid til, og ikke bytter basseng underveis.  

  • Svømmeanleggene åpnes kontrollert og gradvis, og for å ivareta smittevernet vil badstuene og trimrommene i begge anleggene, samt kafeen på Gamlingen i første omgang fortsatt holdes stengt.

  • Det kan komme endringer ettersom kommunen hele tiden forholder seg til gjeldende retningslinjer og gjør erfaringer underveis. 

  • Førstemann til mølla-prinsippet vil være gjeldende, og det vil ikke være mulig å sette seg på venteliste.  

  • I første omgang må de som har reservert tid betale i billettluken på anlegget. Det jobbes med betalingsløsning på nett. 

  • Prisene vil ikke endres som følge av de nye rutinene, og tidsbolken du booker vil inkludere tiden du bruker på å betale og oppholder deg garderoben. 

  • Føler du deg syk skal du fortsatt holde deg hjemme. Å holde god flyt i trafikken inn og ut av anlegget vil bli viktig. Derfor åpnes det for registering og betaling 10 minutter før tidsbolkene.

Les mer her.