– Hvem er det da som skal få skattelette av Ap? Hvem skal få disse milliardene? Aps bestevenn, fagforeningene, så klart, skriver Kristoffer Sivertsen (Frp). Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Aps lukrative sponsing av bestevennen LO

DEBATT: Frp og regjeringen prioriterer arbeid til alle, skriver Kristoffer Sivertsen (Frp).

Av: Kristoffer Sivertsen, Leder Stavanger Frp

Arbeiderpartiet presenterte nylig sitt forslag til nytt program. Arbeid til alle er som vanlig deres slagord. Forslaget til program minner imidlertid lite om det. Kanskje burde de modifisere det til arbeid for de få? For det er det som er realiteten med deres forslag.

Bemerkelsesverdig ønsker Ap å senke skattene med bortimot 2 milliarder, ifølge Nettavisen. Ikke til folk flest. Der skal skattene skrus opp. Heller ikke til bedrifter som ønsker å bruke penger på å opprette nye arbeidsplasser enn å betale skatt. Der skal også skattene skrus opp i stedet for å prioritere arbeid til de som ikke har jobb.

Regjeringen har foreslått skatte- og avgiftskutt på 15 milliarder. Aps fordeling av regjeringens forslag er 2 milliarder i skattelette og 13 milliarder i et glamorøst kulturløft. Hadia Tajik og Ap prioriterer altså i en tid hvor folk står uten jobb en glamorøs kultursatsing. Hvor ble det av støtten til vanlige folk? Veien til nedleggelse av AS Norge går via Arbeiderpartiet.

Hvem er det da som skal få skattelette av Ap? Hvem skal få disse milliardene?

Aps bestevenn, fagforeningene, så klart.

For hver milliard Ap foreslår å gi til fagforeningene får de cirka 7,5 milliard tilbake.

Ifølge Partifinansiering.no fikk Arbeiderpartiet 14,9 millioner kroner fra arbeidslivsorganisasjonene i 2015. Ingen andre partier er i nærheten av å få like dyre gaver fra sine bestevenner.

Frp og regjeringen prioriterer arbeid til alle. Det viktigste vi kan gjøre er å kutte skatter og avgifter for at bedrifter heller skal bruke penger på å opprette nye stillinger, og ikke betale mer skatt.

Sammen skal vi ta Norge videre og gi bedrifter de beste forutsetningene for nye arbeidsplasser. Det trenger Rogaland og Stavanger!