Suleiman Abdullahi har røket menisken og må opereres. Det er svært dårlig nytt for den tidligere Viking-spissen etter en pangstart i Braunschweig. Foto: Carina Johansen, NTB scanpix

Abdullahi må opereres etter pangstart

Suleiman Abdullahi har bøttet inn mål for Eintracht Braunschweig etter overgangen fra Viking i sommer. Dessverre må han nå under kniven etter å ha røket kneet i generalprøven mot Bastia fredag.

Følg RA Sporten på Facebook!

I Viking var den eneste kritikken som ble rettet mot Abdullahi at han scoret for sjeldent. Slik har det ikke sett ut hos den tyske 2. divisjonsklubben. I sommerens treningskamper har angriperen scoret fire ganger og forventningene har blitt skrudd opp deretter til 19-åringen.

Røk menisken

Dessverre for Abdullahi må han nå se langt etter å seriedebutere til helgen. Fredag ble han kneskadet da laget møtte Bastia i sin siste test og lørdag kom den nedslående beskjeden om at han må opereres.

LES OGSÅ: ANDY BLIR SIF-TRENER

En MRI avslørte at den ytre menisken i høyre kne var røket.

– Det er tragisk at «Manni» har fått en såpass alvorlig skade etter å ha vært så god i oppkjøringen og blitt så godt integrert i laget. Vi ønsker ham nå lykke til med å bli fort frisk og håper at han er tilbake i laget så fort som mulig, sier Braunschweigs sportsdirektør Marc Arnold til klubbens nettsted.

Brennhet

Abdullahi har sett brennhet ut etter overgangen fra Viking i sommer og scoret omtrent hver gang han har fått sjansen. Spissen har nettet både mot Mannheim, Bohemians Praha og to ganger mot Odense i treningskampene før sesongstarten mot Würzburger Kickers søndag.

Abdullahi fikk for øvrig nok en lagkamerat fra Tippeligaen denne helgen da den høyreiste stopperen Gustav Valsvik ble kjøpt fra Strømsgodset. Han har signert en fireårig avtale med den tyske klubben.

LES OGSÅ: SOARES KLAR FOR NY KLUBB