Nyheter

4000 billetter solgt før premiere

Onsdag kveld hadde Veronica Simoné Fjeld premiere på sitt one-woman show «NATURLIGvis». Før premieren gikk av stabelen var allerede 4000 billetter kjøpt, og 20 show utsolgt.

Bilde 1 av 3

Det er helt surrealistisk at vi har solgt ut 20 show. Nå som dagen er her kjenner jeg forventningspresset. Dette er ikke det vi så for oss overhodet, det er helt vilt, sier Fjeld til RA, like før hun skal gå på scenen.

Fjeld beskriver at showet hennes «kødder med kroppen» og gjør den mindre farlig og mer naturlig.

Det er mye fokus på naturlig kropp i sosiale medier. Jeg har nok blitt et slags bilde på kroppspositivisme. Det har blitt en fanesak for meg, jeg brenner for temaet, sier Fjeld.

Hun legger også til at mange nok kommer til å bli overrasket over det hun omtaler som «vis-biten» fra tittelen «NATURLIGvis.»

I den delen av showet skal jeg fortelle om ting jeg har opplevd som er litt sårt og tabu for mange å snakke høyt om.

Selv om Fjeld gjerne hadde rett i at publikum kanskje ble litt overrasket av noe av den alvorlige tematikken i deler av showet, virker det som det falt i smak for de fleste blant publikum. Flere i publikum felte en tåre og to når Fjeld delte personlige og såre opplevelser med publikum. Og når publikum ikke gråt, så var det latter som var den fremtredende reaksjonen blant den fullesatte festsalen til Gaffel & Karaffel.

Fjeld spøker om alt fra sopp, dick-picks og jentetur til syden, og det faller godt i smak hos publikum, som er bestående av et tydelig flertall kvinner.

– Det er nok et kvinneshow, men jeg har sett menn le og kose seg på generalprøvene, sier Fjeld.

Hun legger til at det ser ut til å falle i smak hos alle aldersgrupper også, da hun har sett både pensjonister og ungdommer på generalprøvene. Likevel må RA oppfordre til å kanskje la de minste barna være hjemme, da man får både se og høre et par ting som gjerne ikke passer de minste.

– Støtte på sosiale medier 

Fjeld legger ikke skjul på at sosiale medier har hjulpet henne til å tørre å stå på scenen.

Støtten jeg har fått på s

osiale medier har rett og slett gitt meg baller…eller nei, pupper. Ja, pupper!, sier Fjeld til RA mens hun ler godt.

Hun beskriver at støtten hun får på sosiale medier er enorm.

De er en heiagjeng. Og jeg skulle ønske alle kunne oppleve å ha en heiagjeng på denne måten. Det er helt fantastisk. Jeg prøver å ta det veldig til meg.

Komiker Rune Bjerga er produsent og regissør av showet, og han er den publikum kan takke for at de kan kjøpe billett til et show med TV Vest-programlederen på scenen.

Rune Bjerga har vært etter meg i to år, og sagt jeg burde stå på en scene, sier Fjeld.

Hu mener nok at jeg har lurt henne opp på scenen.  Jeg har holdt på et par år for å få henne opp. Hun er flink til å formidle, og i tillegg kjente jeg til et par historier jeg visste hun kunne formidle til folk, sier Bjerga til RA.

Han synes det er veldig stas med så mange utsolgte show, og legger ikke skjul på at han er stolt av det de to har fått til sammen.

På en måte er dette noe av det kjekkeste jeg har gjort. Vi jobber så bra sammen og har det så gøy. Vi har en gjensidig respekt, sier Bjerga.

Mer fra Dagsavisen