Search magnifying glass

586 treff for "pernille-vestengen"

Dette gjør frisørene i Drammen for å beskytte sine kunder mot korona-viruset.

Lille, privatdrevne Skyttelveien barnehage ble solgt til barnehagekjeden Norlandia, mens Konnerud kommunale barnehage skal legges ned. Åse Lund (SV) mener norske politikere har lagt til rette for at de store kjedene får ta over stadig mer av barnehagesektoren.

I romjula i 2000 kjørte Lars Stenberg flybuss for SAS. Han var 23 år og trivdes i jobben. Heldigvis visste han ikke hva som ventet ham.

«Snødronningen» på Brageteatret handler om Kai, som har så mange slitsomme tanker at han en dag bare forsvinner - og om bestevenninnen Gerda, som trosser alle farer for å finne ham igjen.

En kriserammet serveringsbransje er slett ikke overbevist om at full skjenkestopp er rett medisin.

Dora Thorhallsdottir synes det er både tragisk og komisk at mennesker har gjort det å eldes til noe skamfullt.

Treningssentrene er stengt og de fleste organiserte aktiviteter er avlyst, men det finnes flust av muligheter for deg som liker skøyter. Kanskje blir det snart skøyteis på Åskollen også.

Lena Reitans politiske engasjement våknet da hun jobbet i Maxi-butikken på Strømsø i Drammen. Nå er hun valgt til 2. nestleder for Handel og kontors nesten 78.000 medlemmer.

Det å bli vraket fra Buskerud Frps stortingsliste var et hardt slag for Frps Jon Helgheim, men han sier den massive støtten han har fått, fra tilhengere i hele landet, har gjort den vanskelige tiden enklere å takle.

Høyrepolitiker Fredrik Haaning mener en omlegging av det bratteste partiet opp til Landfalltjern kan forhindre et kaos som det som oppsto i helgen.