797 treff for "pal-h-christiansen"

Fremtiden storby trenger små mennesker som beveger seg fort og veldig smått. Byen trenger også dikt der små bokstavene raskt og klimavennlig skifter plass og gir ny mening til en ny tid.

MDG fortsetter å misbruke tall fra undersøkelser for å gi inntrykk av at Oslos befolkning står samlet bak ønsket om en radikal sykkelsatsing. Tallenes tale viser at denne støtten har vært dalende lenge.

På 1. mai burde vi alle pynte våre biler med norske flagg og kjøre opp Karl Johan til minne om hva den har betydd for den norske arbeiderklassen.

Med økende antall elsykler på veiene øker ikke helsen i befolkningen særlig. Dermed forsvinner noe av grunnlaget for å bruke milliarder av bompengekroner på sykkeltiltak.

Er Oslos velgere klar over den usunne symbiosen mellom Oslo Kommune, byens politikere og sykkelfantastene i Syklistenes Landsforening?

Det er vår og vi kan omsider ta ut sykkelen fra skjul og kjeller, fra garasje og loft. Der har våre kjære tohjuling stått og hvilt seg siden tidlig i høst og nå trenger den en liten stell.

Det fins mange viktige punkter i programmet til den nystartete Oslo-avdelingen av partiet Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. Noen vil avgjort appellere til moderate syklister som vil ha et pulserende byliv for alle trafikantgrupper.

Fremtiden i våre hender anmoder folk om å låne bil eller komme seg til hytta i påsken med buss eller tog. Syklistaksjon 2019 reagerer på at sykkelen er uteglemt som det naturlige førstevalg.

Hvorfra kommer egentlig den kjepphøye selvsikkerheten som uttrykkes som at vi er nødt til øke antall syklister i Oslo gjennom å omskape hyggelige og godt fungerende bymiljøer etter syklismens helt begrensede tankeunivers?