Vålerenga med sesongkort til to arenaer

Salget er i gang for året da VIF skal få sitt eget stadion.

 

I går startet Vålerenga salget av sesongkort for 2017-sesongen, foreløpig kun forhåndssalg for dem som hadde sesongkort i år. 1. desember starter det åpne salget.

Utfordringen for VIF har vært å selge ett sesongkort som fungerer på begge arenaene. Laget vil bruke Ullevaal stadion fram til 1. september, mens første hjemmekamp på nye Vålerenga stadion i teorien kan spilles 10. september.

Les også: Maksimalt fem kamper på nytt stadion neste år

Vålerenga har sydd sammen et opplegg som gjør at samme kort kan brukes på begge arenaer, selv om logistikken blir noe forskjellig.

- Mange liker måten vi har tenkt på, med supportertribunen der alle står samla igjen, at vi har patriotfelt for de som ikke orker å hoppe i 2x45 minutter, men fortsatt vil ha gode plasser på langsiden, og ikke minst folke-VIPen vår, sier daglig nestleder i Vålerenga, Morten Nydal.

Alle som kjøper sesongkort nå er sikret plassering på tilsvarende felt på nytt stadion. Mer informasjon om dette kommer i løpet av våren når alle detaljene på den nye arenaen er klare

- Det som er viktig å få med seg, er at eventuelle faste plasser i 2016 ikke automatisk blir fornyet i 2017. Dette er noe man må gjøre på nytt, sier Nydal.

Det var kø utenfor Sjappa på Helsfyr i går da salget åpnet klokka 10. Men dette kan også gjøres på nett, der all informasjon ligger på www.vifsesongkort.no.