Annonse
Ernest Agyiri har spilt seg inn i VIF-elleveren i løpet av vinteren.

VIF har serielaget klart

Vålerenga tar en pause i treningskampene. Nå er laget nærmest klart.

Annonse
Oslo

 

I går kveld var det fire uker til VIF har spilt årets første seriekamp og laget avsluttet treningsleirene ved å slå de finske seriemestrene Mariehamn 6-0.

Alle målene gjorde godt for en hardt trent spillergruppe og trener Ronny Deila har snart en førsteellever klar.

Finne på laget

For hvis det hadde vært seriestart nå (som det ofte har vært i mars) ville Deila sendt ut den elleveren som startet mot Mariehamn på Marbella. Det betyr også at han sender nykommeren Bård Finne inn på laget.

– Ja, dette er laget jeg ville startet med nå. Men det er hard konkurranse om plassene på laget og ting kan endre seg fram til seriestart, sier Ronny Deila om spillerne han har tilgjengelig.

Og skader vil også komme. Søndag måtte venstreback Rasmus Lindkvist av banen før ti minutter var spilt, dermed var det Simen Juklerød som i praksis fikk hele kampen på flanken.

Sandegjord neste

Hva forteller så en seksmåls-seier over den finske seriemesteren? Laget fra Åland har seriestart fem dager senere enn VIF. VIF fikk til mye av de de har øvd på, ved å være aggressive og spille raskt i lengderetningen. At Moa Abdellaoue scoret hat trick, syntes Moa var hyggelig, uten at han ønsker å ta av av den grunn. Neste treningsmotstander er Sandefjord på Kadettangen 18. mars. Serieåpningen spilles mot Viking på Ullevaal 3. april.

Slik så VIFs startellever ut: Sandberg – Lundström, Nakkim, Näsberg, Lindkvist – Agyiri, Zahid, Grindheim – Fredheim Holm, Moa, Finne.

Annonse