Vålerengas nye stadion på Valle Hovin får navnet Intility Arena.

Vålerengas nye stadion får navnet Intility Arena

Teknologiselskapet Intility har inngått avtale med Vålerenga Fotball AS som innebærer at klubbens nye stadion vil bære navnet Intility Arena. Avtalen har en ramme på 10 år.

 

Det skriver Vålerenga Fotball på sin hjemmeside.

Den nye arenaen på Valle Hovin er Norges tredje største idrettsstadion og blant annet hjemmebane for Vålerengas A-lag for menn og kvinner. Begge spiller i øverste serie.

Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Schweigaardsgate i Oslo.

Vi er veldig glad for å ha fått på plass denne avtalen. Intility er et selskap i vekst og dette er en viktig investering i vår videre utvikling, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, til VIFs hjemmeside.

Intility har i flere år støttet Norway Cup og opplyser at avtalen med Vålerenga er en naturlig videreføring av dette engasjementet.

Dette betyr mye for stoltheten og samholdet i vår egen organisasjon. I tillegg gir det oss en mulighet til å bli bedre kjent, både blant nye medarbeidere og kunder, sier Hisdal.

Han legger ikke skjul på at Vålerengas strategi med å samarbeide med alle fotballklubbene i Oslo har appellert veldig til selskapet.

Fra klubben sin side så er Intility den ideelle samarbeidspartneren. De tenker langsiktig og ønsker å bygge dette sammen med oss de neste 10 årene. De har i likhet med oss internasjonale ambisjoner, samtidig som de er opptatt av at de er «født og oppvokst» i Oslo, sier Erik Espeseth, daglig leder i Vålerenga Fotball Elite.

Han legger til at Intility driver i en fremtidsrettet og nytenkende bransje, som kan bidra med ny kunnskap for hvordan Vålerenga som fotballklubb kan bli enda mer profesjonell og effektiv i sitt arbeid.