En liten gruppe jenter som sto på første rad (utenfor bildet) under konserten i Oslo torsdag, hetses nå av beliebers på nett. FOT: NTB scanpix

Ungjenter hetses på nett etter Bieber-konserten

Fire norske Justin Bieber-fans hetses på nett etter at superstjernen forlot torsdagens Oslo-konsert etter bare én låt.

Jentene som sto ved scenekanten, blir hengt ut på sosiale medier etter at popstjernen forlot konsertinnspillingen i raseri, melder TV 2.

– Det er mange som har lagt ut bilder av oss og skrevet kjempestygge ting, og det er veldig vondt. Vi trodde ikke at vi gjorde noe galt, og nå mener alle at vi har skylden for at konserten ble avlyst. Alle hater oss, dette er helt forferdelig, sier én av jentene som opplevde dramatikken.

LES OGSÅ: Bieber stormet av scenen

Bieber skulle etter planen spille seks låter, og hele konserten skulle tas opp på TV.

Etter den første låten, «Boyfriend», gikk popidolet bak scenen og hentet en vannflaske. Han tok en slurk og ga den til en av jentene på scenekanten. Da hun tok imot, klarte hun å trykke på flasken slik at det sprutet på scenekanten. Bieber hentet så en skjorte for å tørke opp.

Da fansen ikke ville slippe skjorta, selv om han ba dem om det, gikk Bieber av scenen i full fart, med danserne hakk i hæl.

– Han fikk det til å virke som det er vår feil, men vi prøvde å oppføre oss. Han er jo blitt syk, så det er jo forståelig at han ikke tåler så mye, sier den ene av jentene. (NTB)