Storseier til Kjelsås og Lyn, KFUM burde vunnet

Oslo-lagene i full gang en snau måned før seriestart.

Kjelsås er i rute en snau måned foran seriestarten i fotball i 2. divisjon. Denne helgen ble det 4-0-seier over Skjetten i kulda på Grefsen stadion. Walid Idrissi scoret to av målene, de to andre ble satt inn av Jesper Taaje og Tega George.

Trener Eivind Kampen var rimelig fornøyd med det han fikk se.

– Vi har selvsagt fortsatt mye å jobbe med, men jeg var fornøyd med innsatsen her, sa han til klubbens facebook-side.

Kjelsås serieåpner hjemme mot Skeid 14. april.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

KFUM spilte uavgjort 2-2 borte mot Hønefoss etter scoringer av Moses Mawa og Robin Rasch.

Det sto 1-1 ved pause etter at KFUM tok ledelsen og Hønefoss utlignet å overtid.

I andre omgang tok KFUM nok en gang ledelsen, men igjen klarte Hønefoss, som nå spiller i 2. divisjon, å utligne. Dermed endte det 2-2.

KFUM skapte flest sjanser og burde vunnet kampen. KFUM serieåpner mot Vidar 14. april.

Lyn bygger opp et nytt lag foran en ny sesong i 3. divisjon og lørdag ble det storseier over Follo i treningskamp. Det var fem forskjellige målscorere i 5-2-seieren: Jonas Bakken, Julian Veen Uldal, Anwar Pellegrino, Adil Zahid og et selvmål.

Bakken kommer fra Ski og signerte for Lyn sist uke.