Spillerbørs KFUM Oslo: Laget som rystet Glimt

(Bodø/Glimt - KFUM Oslo 2-2) KFUM Oslo var nær en ny skalp da det endte uavgjort mot de regjerende seriemesterne. Her er Kåffa-børsen.

EMIL ØDEGAARD - 6: Har faktisk ikke veldig mye å gjøre før pause, og får ikke gjort stort med Glimts scoringer. Sender langpasningen som fører til Kåffas utligning.

AYOUB ALEESAMI - 6: Får en del å jobbe med sammen med stoppermakkerne, og løser det aller meste bra. God kamp igjen av minstebror Aleesami.

MOMODOU LION NJIE - 5: Roter det ordentlig til i egen boks etter 17 minutter, men slipper med skrekken og blir reddet av stoppermakker Aleesami. Ellers litt slurv, men godkjent kamp av stopperen som var tilbake igjen i laget fra start.

HAITAM ALEESAMI - 6: Forhindrer Glimt-scoring med en livsviktig blokkering foran mållinjen i første omgang. Solid kamp.

HÅKON HELLAND HOSETH - 6: Leverer en grov feilpasning som Jens Petter Hauge og Glimt utnytter til det fulle før Albert Grønbæk setter inn ledermålet etter 40 minutter. Langt bedre etter pause. Mye involvert, offensiv – og solid når hjemmelaget angriper på hans side.

SIMEN HESTNES - 7: Får en god sjanse med en heading etter bare ni minutters spill, og har ellers flere gode involveringer. Han vinner blant annet igjen ballen ved flere anledninger og stopper flere Glimt-angrep i løpet av første omgang. I tillegg strør han flere gode pasninger fremover. En av Kåffas beste spillere i Bodø, og topper prestasjonen med assist på Nunez’ 2-1-scoring. Svært nær 3-2 med en heading etter en corner fra Rasch.

ROBIN RASCH - 5: Noen hakk opp etter en skuffende kamp mot Odd sist. Får seg nesten en assist på Hestnes’ siste sjanse.

DAVID HICKSON - 6: Veldig frisk og offensiv start. Solid og god frem til han blir byttet ut. Ut etter 80 minutter.

REMI ANDRÉ SVINDLAND - 6: Fantastisk detalj i forkant av KFUMs ledermål. En god, gammeldags “rainbow flick” over Glimts stjernespiller Albert Grønbæk før Nunez hamrer ballen i kassa senere i angrepet. Finten sier mye om dette KFUM-laget: De er lekne, offensive og fryktløse. Ut etter 71 minutter.

JOHANNES NUNEZ - 7: Ganske anonym i første omgang, men sender Kåffa i ledelsen med en glimrende avslutning etter et vakkert angrep etter pause. Godt og smart satt mellom keeper og nærmeste stolpe. Ikke veldig langt unna 3-2 heller med et godt skuddforsøk i sluttminuttene. Ut etter 90 minutter.

PETTER NOSA DAHL : - 7: Fint innlegg tidlig i matchen på pannebrasken til Hestnes som fører til kampens første mulighet. Og selvfølgelig skulle stortalentet ende opp med å score mot klubben han er utleid fra. Enrom avslutning i nærmeste kryss! I andre omgang er han også et stort uromoment for Glimt når Kåffa angriper. Ut etter 71 minutter.

Sverre Sandal, Moussa Njie, Mame Ndiaye og Amin Nouri spilte for lite til å bli vurdert.