Røa fikk unngjelde i stortap i Bergen

Larissa Crummer og Maria Brochmann scoret to mål hver i Branns 5-2-seier over Røa lørdag. Den regjerende seriemesteren tok sin andre strake seier i Toppserien.

Etter drøyt ti minutter åpnet australske Crummer målkontoen i Brann.

Få minutter senere kriget Ragne Svastuen inn utligningen for Røa. Brochmann svarte umiddelbart med et hodestøt som sendte hjemmelaget tilbake i føringen.

Crummer økte deretter til 3-1 senere i omgangen. Etter hvilen noterte Brochmann seg for sin andre scoring for dagen. Røa-spiss Julie Klæboe reduserte ledelsen, før Marte Bratberg Lund fastsatte resultatet til 5-2 på overtid.

Brann fortsetter likevel på 4.-plass med sine 17 poeng.

LSK ligger tre poeng foran de rødkledde etter seieren mot Lyn lørdag. Indreløper Emma Stølen Godø sikret 2-0-seier etter to nettkjenninger mot gamleklubben.

Stabæk-spiller Meryll Abrahamsen scoret også mot gamleklubben da hun lobbet inn 1-0 mot Arna-Bjørnar. De sistnevnte slo likevel tilbake og vant 4-2.

John Arne Riises Avaldsnes måtte se alle tre poengene ryke tre minutter på overtid mot Åsane. Mathilde Sangolt ble matchvinner.

Vålerenga får besøk av Rosenborg til hovedkampen denne runden. Kampstart var 16:45.

---

Toppserien kvinner lørdag:

Brann – Røa 5-2 (3-1)

Stemmemyren kunstgress: 451 tilskuere.

Mål: 1-0 Larissa Crummer (10), 1-1 Ragne Svastuen (13), 2-1 Maria Brochmann (14), 3-1 Crummer (28), 4-1 Brochmann (57), 4-2 Julie Hoff Klæboe (73), 5-2 Marit Bratberg Lund (90).

Dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding.

Gult kort: Cecilie Redisch Kvamme, Brann.

Brann (3-4-2-1): Aurora Mikalsen – Ingrid Stenevik, Sara Ritter, Amanda Frisbie – Cecilie Redisch Kvamme, Rikke Nygard (Rakel Engesvik fra 67.), Andrine Hegerberg, Marit Bratberg Lund – Maria Brochmann (Alyssa Walker fra 75.), Karoline Haugland (Ida Holm Neset fra 90.) – Larissa Crummer.

Røa (3-2-3-2): Marie Aspenes – Sarah Suphellen, Mia Svendsen, Solveig Engås (Vårin Vik fra 74.) – Anya De Courcy, Martine Midtbø (Synne Masdal fra 45.) – Ragne Svastuen, Kristin Haugstad (Cassandra Bogere fra 67.), Oline Fuglem – Tuva Espås (Birgitte Bjørlykhaug fra 67.), Julie Hoff Klæboe.