Trikkeligaen

Bud på VIFs Bech Riisnæs: - Selger ikke til Tromsø nå

Vålerenga har fått bud på Magnus Bech Riisnæs fra Tromsø, men det er en spiller VIF selv vil forlenge med.

Det var nettsiden iTromsø som meldte mandag at Tromsø har lagt inn bud på Magnus Bech Riisnæs, en spiller som har fått mye spilletid i Vålerenga i treningskampene denne våren.

Han har også kommet på scoringslista.

– Å selge han sitter ekstremt langt inne. Han vil vi forlenge med. Vi har veldig tro på Magnus, han vil bli knallgod, melder sportssjef Joacim Jonsson til Dagsavisen.

Hovedtrener Dag-Eilev Fagermo samstemmer.

– Det blir feil å selge en spiller til Tromsø nå. Magnus har tatt store steg, det er derfor han har fått mer spilletid, sier Fagermo til Dagsavisen.

På den annen side gikk Vålerenga med store underskudd i fjor og må selge spillere i løpet av året.

Magnus Bech Riisnæs tilhører den store mengden VIF-talenter som er på oppdrag med landslag denne uka. Nå er han på tokt med G19-landslaget som skal møte Romania, Frankrike og Nord-Irland de neste dagene. Også lagkamerat Jacob Dicko Eng er i den troppen.

Etter hva Dagsavisen erfarer ønsker spilleren primært å være i Vålerenga, der han har spilt i hele ungdomstida. Tromsø har hatt gode erfaringer med å kjøpe VIF-talenter, den siste er Sakarias Opsahl, som scoret Tromsøs første mål i søndagens cuptap for Lillestrøm.

Vålerengas neste treningsmotstander er de svenske seriemestrene Häcken lørdag, men der vil Vålerenga stille et svært begrenset lag ettersom 15 spillere er ute med forskjellige landslag.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Nyeste fra Dagsavisen.no: