Trikkeligaen

Kjelsås henter stoppertalent:– Stor tro på at han vil ta store steg

Etter å ha hentet tre offensive forsterkninger så langt, har Kjelsås nå forsterket sine bakre rekker med et stoppertalent med profferfaring fra Italia.

Etter å ha gått gradene i Lyn-akademiet, fikk Jesse Yaw Boateng-Gyamfi en håndfull kamper for Lyn mens laget fortsatt var i 4. divisjon. Mot slutten av 2021-sesongen fikk han prøve seg i utlandet, på Serie B-laget SPALs U18-lag, før han returnerte til Norge og Lillestrøm året etter. Nå er han klar for å spille på Oslos tak.

– Jesse har vært med oss en god stund nå, og vi har lært han å kjenne som en veldig ydmyk og lærevillig gutt. Han holder fremdeles junioralder, og vi har veldig stor tro på at han vil ta store steg sammen med oss, sier hovedtrener Eivind Kampen til Kjelsås hjemmesider.

19-åringen spilte sist for Lillestrøm i 3. divisjon, og Kampen beskriver den høyreiste stopperen som en ung spiller med særlig spennende fysiske attributter i form av styrke og fart.

Så langt denne vinteren har Kjelsås hentet tilbake Jens Bonde Aslaksrud fra Ullern, sammen med Armin Nouri fra Stabæk. Ut portene på Oslos tak har Ole Erik Midtskogen, Yaw Paintsil og Jacob Hanstad gått.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!
Nyeste fra Dagsavisen.no: