Trikkeligaen

Kåffa henter angrepsspiller fra Raufoss: – Har vært ute etter han lenge

Selv om det ikke er overgangsvinduets siste dag i Norge, er Kåffa aktive på den siste dagen av det internasjonale overgangsvinduet. Etter å ha solgt Fredrik Dahl, hentes det nå inn en offensiv forsterkning.

Etter at Andreas Gundersen ble hentet inn fra Levanger for å gi Thomas Klemetsen Jakobsen konkurranse på spissplass, styrker KFUM Oslo nå sitt offensive arsenal ekstra med å signere Teodor Haltvik fra Raufoss.

– Teodor er en spiller vi har ønsket å signert lenge. Helt siden Stian Sortevik ga seg, har vi fulgt med på han og sett om vi kan få han inn. Vi har ventet litt på den muligheten her, og når den endelig kom var vi raskt ute med å få til noe der, sier KFUMs sportssjef Daniel Fredheim Holm til Dagsavisen.

– Gleder meg veldig

Teodor Haltvik, som har tidligere håndballspiller Trine Haltvik som tante, spilte ungdomsfotball i Strindheim og Rosenborg. Før 2021-sesongen tok han turen til Raufoss, der han var inne i sitt siste kontraktsår. Etter å ha vært på prøvespill både for Jørgen Isnes i Godset og Vegard Hansen i Kongsvinger, falt valget ned på Kåffa.

– Jeg vil beskrive Teodor som en allround-spiller som kan gjøre litt av hvert, og som vil passe vår spillestil godt. Han er god med ballen, kan gå av en mann eller to og er flink til å skape ting på egenhånd. Han er veldig bevegelig, og jeg tror hans ferdigheter blir nyttige for oss. Vi har hatt suksess med lignende type spillere før, og tror han vil passe bedre inn hos oss enn i sine tidligere klubber, forteller Fredheim Holm.

Haltvik spilte henholdsvis 24 og 26 kamper på sine to sesonger på NAMMO stadion, og scoret to mål i begge.

– Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg hadde fantastiske fotballår i Strindheim og RBK før jeg tok turen til Raufoss. Det har vært bra for meg, og ikke minst var den første sesongen der veldig bra med mye tillit, sier Haltvik til klubbens hjemmesider før han gjennomførte sin første trening med nye lagkamerater.


Mer fra Dagsavisen