Trikkeligaen

Mulig trenerskifte: – KFUM Oslo og Godset blir enige

Jørgen Isnes’ mulige overgang fra KFUM Oslo til Strømsgodset synes nær. Klubbene er enige.

– Ja, nå er det ikke oss det står på. Vi blir enige med Strømsgodset om dette, men Jørgen må også bli enig med en ny, mulig arbeidsgiver. Formelt er han fortsatt Kåffa-trener, sier daglig leder i KFUM Oslo, Thor-Erik Stenberg til Dagsavisen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Men det ligger i dagen at en avklaring er nær. Både KFUM Oslo og Strømsgodset ønsker å ha trenerspørsmålet avklart før jul.

Ingen automatikk

Jørgen Isnes har vært knyttet til den ledige trenerjobben i Strømsgodset lenge, men han har tidligere sagt til Dagsavisen at han ikke bare lar seg trigge av en tilsynelatende mer attraktiv klubb lenger oppe i seriesystemet.

Han har en trenerfilosofi han vil følge.

Det er mye som er attraktivt i Oslos neste beste fotballklubb også.

Isnes har foreløpg ikke besvart vår henvendelse mandag og Strømsgodset kommenterer ikke trenersituasjonen før den er avklart.

En anerkjennelse

– For oss som klubb er det en anerkjennelse at trenerne våre er etterspurt. Vi ønsker å utvikle trenere også, sier Stenberg.

Hvis Isnes skulle gå, noe han har anledning til ifølge hans nye kontrakt, er det sterke trenerkrefter på plass i klubben. Johannes Moesgaard er assistent og Daniel Fredheim Holm sportssjef.

Men når situasjonen er avklart, hvis også KFUM analysere situasjonen.

Laget kom til kvalifisering om opprykk til Eliteserien også i årets sesong, men snublet mot Kongsvinger. Den skuffelsen satt lenge i for trenere og spillere. Men klubben har aldri før tatt flere poeng i landets nest øverste divisjon.

KFUM Oslo serieåpner hjemme mot Sogndal i neste års OBOS-liga. Datoen er 10. april (2. påskedag).

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: