Trikkeligaen

Isnes i podkast: – Er Lyns satsing bærekraftig?

KFUM-trener Jørgen Isnes avsluttet tidenes beste KFUM-sesong med en gedigen skuffelse.

Paradoks? Det snakker han mye om som gjest i denne ukas podkast Trikkeligaen. Suksessen var at klubben aldri har tatt flere poeng, skuffelsen var at de røk ut av kvalifiseringen om opprykk til Eliteserien for tidlig.

I programmet snakker vi om KFUM-sesongen som var, ikke minst den som kommer og om hans egne ambisjoner som trener.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Han har også klare meninger om de andre Oslo-lagene:

Trikkeligaen er en podkast fra Dagsavisen om oslofotball. Den kan høres på Apple Podcasts her, på Spotify her, eller der du vanligvis finner podkaster. I tillegg kan du høre den i spilleren under:

Om Vålerenga

– Jeg synes det er altfor mange i Vålerenga som ønsker seg et annet sted. Kjernen i VIF må elske å spille i Vålerenga i mange år. Så kan du ha noen stjerner som vil videre. Jeg mener at kjernen i et lag må elske å spille for klubben.

– De har hentet Omar Bully fra Grorud?

– Jeg er veldig spent på det. Det er riktig at VIF som klubb henter en slik spiller. De største Oslo-profilene skal spille for VIF så lenge ingen andre Oslo-lag er i nærheten av dem. Men når en slik spiller skal inn i et nytt miljø, skal han håndteres også. Bully er en entertainer som alle lag trenger.

Om Skeid

– Jeg kan ikke prate dem for mye opp, for da blir Daniel Strand (Skeids daglige leder) høy på seg sjøl. Men han har skapt litt blest rundt Skeid igjen. Det skal han ha mye kreditt for. Skeid har gjort en vanvittig god jobb etter den starten de hadde. At de har hatt evnen til å gå inn og endre spillestil og få resultater av det, vitner om en sterk jobb av trenerteamet. Jeg er glad de berget plassen, at vi får konkurransen fra dem neste år også. Etter den høsten de opplevde kan de få god fart inn i neste sesong. Samtidig var det synd det gikk som det gikk med Grorud.

Om Lyn

– Lyn er i gang med en ny pengeinnsamling (emisjon) etter å ha klart opprykket og brukt opp pengene?

– Det er viktig for både Oslo-fotballen og norsk fotball at Lyn kommer tilbake. Det var flott at de rykket opp. Men det blir slitsomt å holde på sånnn hvert år. Jeg stiller spørsmål ved hvor bærekraftig det er. At det kan gi en falsk trygghet. Når du først er innenfor de to øverste divisjonene er det en ny virkelighet som slår deg i trynet med hensyn til lisenskrav som må innfris. Jeg vet ikke hvor Lyn ligger i det landskapet. Men det blir veldig spennende å følge med på dem, sier Isnes som konstaterer at både keeperen, en viktig forsvarsspiller og toppscoreren i Lyn kommer fra Kåffa.

Dette skal Lyn få anledning til å svare på i Trikkeligaen senere.....

Jørgen Isnes snakker selvfølgelig mest om eget lag, hva evalueringen sier og hva han tenker om spillerstallen for neste sesong.

Og hvorfor han ikke liker kåringer i fotball!

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: