Trikkeligaen

Han erstatter Bjella – blir ny A-lagstrener i Ullern

Stian Børven tar over etter Didrik Bjella som A-lagstrener for Ullern i 2. divisjon.

Etter å ha berget plassen med A-laget og vært delaktig i at rekruttlaget rykket opp, takket Didrik Bjella nylig for seg etter fire år i Ullern for å søke nye utfordringer.

Nå er etterfølgeren klar. Stian Børven kommer inn fra Lokomotiv Oslo i 3. divisjon, får Dagsavisen bekreftet av Ullern. Han får med seg sin assistent Sigve Ravnåmo.

Også Lokomotiv Oslo bekrefter dette.

«Loket viser seg nok ein gong som eit fantastisk springbrett for unge trenarar, for etter 2 år i Loket blir Stian Børven og Sigve Ravnåmo nye trenarar for Ullern i PN-ligaen. Masse lykke til og takk for stor innsats og dedikasjon i Loket!», skriver Lokomotiv Oslo på Twitter og Instagram.

Duoen får med seg Dimitar Totev og Dennis Berg Smalsundmo i trenerteamet.

– I Stian Børven får vi en ung og veldig lovende hovedtrener som sammen med Sigve kan vise til veldig gode resultater med Lokomotiv Oslo. - Valget av Stian som hovedtrener er først og fremst fordi vi mener han er faglig sterk og vi tror han kan gi oss gode resultater. Stian kjenner vi også fra tidligere fra hans tid som spiller i Ullern, og vi vet at han representerer de verdiene vi så etter i en fotballtrener. Ullern er en klubb for utvikling, og vi tror Stian vil bidra til å utvikle både klubben, laget og spillerne så vel som seg selv som fotballtrener de neste sesongene, sier sportslig leder Magne Aarvik til Ullerns nettsted.

I sin aktive spillerkarriere spilte Børven for klubber som Loket, Ullern, Tollnes og Øystese.

– Vi ser veldig fram til å komme i gang, og gleder oss veldig til å møte spillerne. Jeg kjenner klubben ganske godt fra før fra min tid som spiller her i fire år tidligere, og kjenner trenermiljøet godt. Jeg vet at dette er en bra klubb med et godt og utviklende trenermiljø, så jeg har en veldig god følelse på dette. Og så er vi glad for å ha med oss Dimitar og Dennis på laget. Jeg tror vi fire skal bli et veldig godt team, sier Børven, som legger til at han vil legge vekt på kontinuitet og utvikling av unge spillere.

Ullern endte på niendeplass i 2. divisjon, avdeling 1 denne sesongen, to poeng over nedrykk.

Saken er oppdatert

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Nyeste fra Dagsavisen.no: