Trikkeligaen

KFUM-kapteinen etter KIL-nedturen: – Skuffelsen er enorm

(KFUM – Kongsvinger 1-2). Opprykksdrømmen er over for KFUM for denne gang. Måten tapet kom på, beskrives som surt av både kaptein og trener.

INTILITY ARENA (Dagsavisen): KFUM tok føringen ved Simen Hestnes, men Kongsvinger snudde 0–1 til 2-1-seier etter scoringer av Lars Christian Krogh Gerson og Jan Martin Andersen. Sistnevntes scoring for KIL minuttet før full tid ble avgjørende.

– Skuffelsen er enorm. Det er utrolig surt. Vanvittig surt. Det er en tomhet man sitter igjen med nå. Spesielt når det skjer på måten det gjør, sier en skuffet KFUM-kaptein Jørgen Hammer til Dagsavisen.

– Hva gikk galt?

– Det er vanskelig å gi en analyse rett etter kampslutt. Slike kamper lever sitt eget liv. Men vi var ikke konsentrerte nok hele veien inn, og da blir man straffet. Vi var ikke skarpe nok, svarer midtstopperen.

– Hvordan snur man det etter en slik skuffelse?

– Nå er jo sesongen over for vår del. Nå blir det å «preppe» inn mot neste sesong, sier Hammer.

KFUM-trener Jørgen Isnes peker på en dårlig periode den siste tiden.

– Først og fremst har vi ikke vært gode nok, verken i denne matchen eller i avslutningen av sesongen, synes jeg. Vi har hatt en kurve eller pil som har pekt nedover. Prestasjonsmessig, men også for enkeltspillere. Det synes jeg man så litt mot Kongsvinger også. Men vi ledet jo 1–0 inn til pause, og så hadde vi vår beste periode i matchen etter 1–1. Da kneblet vi KIL, som hang litt i tauene. Derfor blir skuffelsen ekstra stor hos guttene når vi slipper inn i det 89. minutt på en fryktelig måte. Det er en ball som blir spilt rett inn bak oss, sier Isnes til Dagsavisen.

– Det er ekstremt surt. Det var nok et bilde på hvordan KFUM har sett ut den siste tiden, tilføyer han.

– Hva er årsaken til at pilen har pekt nedover?

– Vanskelig å si. Noen ganger kommer en sånn periode. Vi har ikke hatt så mange perioder i år. Det er naturlig at man får en nedadgående kurve en eller annen gang, og den fikk vi dessverre litt for tett på avslutningen av sesongen, sier Kåffa-treneren.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

---

Kampfakta

Fotball menn, kvalifiseringsspill til Eliteserien 2023

KFUM Oslo – Kongsvinger IL 1–2 (1–0)

Intility Arena, 1 763 tilskuere

Mål: 1–0 Simen Hestnes (2), 1–1 Lars Christian Krogh Gerson (49), 1–2 Jan Martin Andersen (89)

Gult kort: Fredrik Dahl, Robin Rasch, Simen Hestnes og Håkon Stavrum, KFUM. Harald Holter, Kongsvinger.

* KFUM-trener Jørgen Isnes pådro seg også gult kort.

Dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding

KFUM (3-4-3): Jonas Brauti – Jørgen Hammer, Aaron Kiil Olsen, Fredrik Dahl – Keivan Ghaedamini, Robin Rasch, Simen Hestnes, Håkon Hoseth (Filip Delaveris fra 90.) – Petter Nosakhare Dahl (Håkon Stavrum fra 46.), Tore André Sørås (Johannes Andres Hummelvoll-Nunez fra 86.), Moussa Njie

---


Nyeste fra Dagsavisen.no: