Trikkeligaen

Gir seg etter Lyns beste sesong noensinne: – Vil ha mer tid med familien

Etter et historisk bra år for Lyn damer mister de nå sin hovedtrener Tom Stenvoll. Han ønsker å reise hjem til familien i nord.

Lyn damer skriver i en pressemelding at Tom Stenvoll har besluttet å gi seg som hovedtrener for Lyn damer etter to år i jobben. Dette har han fortalt klubben tidligere i dag og han har skrevet et langt og fyldig avskjedsbrev i pressemeldingen.

– Jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg er av jobben som er lagt ned av alle i klubben, er noe av det han skriver i brevet du kan lese i sin helhet på klubbens hjemmesider.

Til tross for et år med sportslig suksess i en ung og fremadstormende spillergruppe ble savnet av kone og datter på Andøya for stort til å kunne ta fatt på et nytt år i vestkantklubben. Lyn har forsøkt å fornye Stenvolls kontrakt helt siden i sommer, men han har alltid vært åpen om savnet av familien.

– Den neste perioden i livet mitt er den viktigste perioden, og den skal jeg dele mer med familien min. De er tross alt de viktigste jeg har, skriver Stenvoll i avskjedsbrevet.

Sportslig leder i klubben, Fredrik Løken Bjørnskau, takker Stenvoll av og sier at prosessen med sammensetting av et nytt trenerteam er i gang.

– Prosessen for trenerteam og stab for neste sesong er i gang og vi skal bygge videre på arbeidet som Tom og teamet har lagt ned i 2022, skriver han i pressemeldingen.

Det blir altså nok å gjøre for klubbens ledelse de neste månedene. I tillegg til å finne en ny hovedtrener er det den pågående saken med situasjonen rundt Kringsjå kunstgress, som trenger rehabilitering dersom den skal brukes som hjemmebane i neste sesong.

Nyeste fra Dagsavisen.no: