Trikkeligaen

To nøkkelspillere ute for VIF i dagens møte med Strømsgodset

Både Osame Sahraoui og Stefan Strandberg har kjempet for å rekke lørdagens kamp, men dessverre for Vålerenga rekker ingen av dem møtet med Strømsgodset.

Det bekrefter VIF-trener Dag-Eilev Fagermo i en tekstmelding til Dagsavisen lørdag.

Strandberg tok seg til baksiden av låret og måtte ut med skade i seriekampen mot Kristiansund (2-3-tap) nylig. Han måtte trekke seg fra landslagstroppen til kampene mot Slovenia og Serbia. Denne uken har han trent alternativt på Valle med lagkameratene i VIF.

– Stefan er på gang, han, og trente i starten av økta. Men om han rekker kampen til helgen, det vet jeg ikke ennå. Det er jo bare tirsdag i dag. Men jeg har et håp om at både han og Osame Sahraoui kan nå Godset, sa Fagermo til Dagsavisen tidligere i uka.

Osame Sahraoui sliter fortsatt med skaden han pådro seg etter den kraftige smellen borte mot KBK, som gjorde at han måtte gå av før pause i forrige hjemmekamp mot Sandefjord.

Et lyspunkt er derimot at Henrik Bjørdal er klar igjen etter kneskade.

Slik starter Vålerenga (4-3-3):

Magnus Sjøeng – Simen Juklerød, Jonatan Tollås Nation, Fredrik Oldrup Jensen, Vegar Eggen Hedenstad – Tobias Christensen, Odin Thiago Holm, Petter Strand – Amor Layouni, Torgeir Børven, Jacob Dicko Eng.

Nyeste fra Dagsavisen.no: